De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

MTV Play: stream je favoriete series met fraaie iOS-app

Gijs Ettes
16 maart 2015, 16:31
2 min leestijd
MTV Play: stream je favoriete series met fraaie iOS-app

MTV heeft stilletjes de app MTV Play beschikbaar gemaakt in de App Store. Deze heette voorheen Under The Thumb en geeft toegang tot je favoriete series van MTV, ongeacht of je van je iPhone, iPad of computer gebruikmaakt.

Lees verder na de advertentie.

Voor de fans

Krijg je geen genoeg van de series die MTV uitzendt, dan is deze nieuwe app voor iOS zeker het proberen waard. De gratis versie van de app geeft een voorproefje van series als Catfish, Awkward en Geordie Shore. Je kunt van alle seizoenen de eerste aflevering bekijken. Wil je toegang tot alle seizoenen en afleveringen, dan moet je voor 3 euro per maand of 30 euro per jaar een premium abonnement afsluiten.

De interface van MTV Play is erg overzichtelijk. Op de startpagina van de app vind je uitgelichte series die nu op MTV worden uitgezonden en programma’s die net nieuw zijn. Ook kun je bladeren door aanbevolen en gratis content. Via het oogje linksboven krijg je toegang tot de instellingen en zoekfunctie van de app. Met laatstgenoemde kun je specifieke shows en seizoenen opzoeken. Via ‘TV’ kun je de diverse kanalen van MTV bekijken, zoals MTV Nederland, Live HD, Hits en Dance.

Ook die kanalen zijn alleen met een premium abonnement te bekijken. Door je te registreren via mail of Facebook kun je de service voor 48 uitproberen, alvorens je kiest om wel of geen abonnement te nemen.

De kwaliteit van video’s in de app is redelijk en elke aflevering bevat Nederlandse ondertitels. Wel komt het soms voor dat het geluid niet correct wordt ingeladen; het is te hopen dat deze bug spoedig wordt opgelost. Wil je afleveringen naar een Chromecast of smart tv streamen, dan kun je op het icoontje rechtsboven tikken.

MTV Play downloaden

MTV Play is via onderstaande link te downloaden, mits je de beschikking hebt over iOS 7.1+ en 5,2MB aan vrije opslagruimte. De app is geoptimaliseerd voor zowel iPhone als iPad.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu