Op zoek naar een Moederdag cadeau? 5 iOS-apps die je helpen

Redactie
5 mei 2016, 14:00
3 min leestijd
Op zoek naar een Moederdag cadeau? 5 iOS-apps die je helpen

Niet vergeten: zondag is het Moederdag! Wil je haar ook dit jaar weer in het zonnetje zetten, maar heb je moeite met het juiste cadeau vinden? Dan helpen deze apps je op weg om een geschikt Moederdag cadeau te vinden.

Lees verder na de advertentie.

1. Greetz

Moeders verwachten heus geen nieuwe auto voor de deur. Meestal gaat het om het gebaar, hoe klein dan ook. Misschien ben je niet in staat om af te reizen naar je moeder. Een kaartje is vaak al genoeg en daarvoor ben je bij Greetz aan het juiste adres.

In de iPhone-app van Greetz is voor de gelegenheid een speciale Moederdag-afdeling ingericht. Je hebt de keuze uit maar liefst 130 Moederdagkaarten, dus er zit voor iedere smaak wel een toepasselijke kaart bij. Je kiest er één uit, je typt er iets liefs voor je moeder in en vervolgens kan hij op de post.

Greetz kaarten en cadeaus

Greetz B.V.

Gratis via App Store

2. Pathé

In plaats van ‘s avonds voor de zoveelste keer naar een antieke Moederdag-film te kijken, kun je moeders ook verrassen met een toffe nieuwe film in de bios. In het hoofdmenu van de app staan de filmtijden van de geselecteerde bioscoop, kun je de laatste trailers bekijken, de verwachte films bekijken en met een druk op de knop een blik werpen op de tien populairste bioscoopfilms van dit moment.

Per bioscoop worden alle uitzendtijden van een film onder elkaar weergegeven en staat er duidelijk achter of het een 2D- of 3D-versie betreft. Heb je de ideale film gevonden, dan kun je alvast een plaats reserveren voor jou en je moeder via de app.

Pathé Nederland

Pathé Theatres BV

Gratis via App Store

3. Fleurop

Verras je moeder met een bloemetje! Je hoeft niet te staan tobben in de winkel, een mooi boeket bestellen kan gewoon met je iPhone. In de app van Fleurop is een hoekje van het assortiment ingericht voor Moederdag. Je hebt de keuze uit twaalf boeketten. Je kunt er steeds voor kiezen om er een extra cadeautje bij te geven, zoals een fles wijn, een vaas, chocolade of een knuffel.

Voor de boeketten kun je steeds kiezen tussen drie formaten, mede afhankelijk van wat je te besteden hebt. Reken in ieder geval op 7,95 euro bezorgkosten. Zit er niets bij naar je smaak, dan kun je natuurlijk ook in het normale assortiment kijken. Ga er echter niet vanuit dat de bloemen op zondag worden bezorgd.

Fleurop NL

Smart Bits

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

4. Rijm

Een mooi gedicht doet het altijd goed op Moederdag. De app Rijm helpt je met de juiste woorden zoeken. In de zoekbalk voer je een woord in, waarna de app toont welke woorden hierop rijmen. Daarnaast zie je snel gerelateerde woorden om je verder te helpen met het opstellen van je gedicht.

De app weegt slechts 6MB en is te gebruiken op je iPhone, iPad en iPod touch. Zo heb je zeker één iOS-apparaat dat jou op weg helpt met het mooiste Moederdag gedicht te maken.

Rijm

SanBax

€ 1,09 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

5. Couverts

Heb je een ruim budget, dan kun je gezellig met je moeder uit eten gaan. Een app die de beste restaurants in jouw omgeving op een rijtje zet is Couverts. Stel je locatie in en de app komt meteen met een lijstje restaurants. Achter de naam staat steeds een beoordeling van klanten en als je op een restaurant klikt, krijg je uitgebreidere reviews en omschrijvingen van het restaurant.

Je kunt het menu bekijken, zodat je gelijk kunt bepalen of je moeder het eten daar lekker zal vinden. Ook handig: je kunt meteen reserveren. Doe dat wel op tijd, want er zijn vast meer mensen die op Moederdag uit eten gaan.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu