De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Thema Gezin

Lars Paijmans
1 min leestijd
Thema Gezin

De iPhone, iPad en Mac spelen een steeds grotere rol in gezinnen, en daar zijn ook gevolgen aan verbonden. Hoe kun jij een Apple-apparaat inzetten zodat het iets toevoegt aan je gezinsleven, of moet je er juist voor zorgen dat je het gebruik ervan beperkt? In ons vierde maandthema van 2018 hopen we hier achter te komen.

Thema Gezin

In april 2018 staat iPhoned in het teken van alles wat met Apple en gezinnen te maken heeft. In maart liet Apple zien grote plannen te hebben op het gebied van educatie, met onder meer een nieuwe iPad en tal van apps die op scholen gericht zijn. Maart was echter dezelfde maand waarin bleek dat de veelbelovende iPad-scholen niet gebracht hebben waar men aanvankelijk op gehoopt had.

Thema gezin

Lees verder na de advertentie.

Daarom kijkt iPhoned naar de manieren waarop Apple-apparatuur nu op scholen wordt gebruikt, maar kijken we naast het klaslokaal ook in de huiskamer. Hoe kunnen ouders er bijvoorbeeld voor zorgen dat een oude iPad een veilige en leuke spelcomputer wordt voor een kind, en welke instellingen moet je activeren om je iPhone veilig uit handen te geven?

Lees alle artikelen van ons maandthema Gezin

Net zoals onze voorgaande thema’s is Gezin een enorm uitgebreid thema. We zijn dan ook erg benieuwd naar jullie suggesties voor specifieke onderwerpen. Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie van de iPhone uitgebreid uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier of stuur een mailtje naar redactie@bigspark.com.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu