iPhoned maandthema van april 2018: Gezin

Lars Paijmans
3 april 2018, 17:03
1 min leestijd

Na Apples educatie-event en in een periode waarin iPad-scholen de nodige kritiek over zich heen krijgen, staat iPhoned deze maand uitgebreid stil bij alles wat met Apple en gezin te maken heeft.

Maandthema Gezin in april 2018

Sinds januari kiezen we iedere maand op iPhoned een speciaal maandthema uit. Op deze thema’s zoomen we vervolgens een hele maand in met achtergrondverhalen, tips, nieuwsartikelen en meer. Zo bespraken we in januari het thema Gezondheid, bekeken we in februari fotografie en brachten we in maart de refurbished-markt in kaart.

In april geven we een vervolg op het Apple-event in maart, dat zich volledig op educatie gericht heeft. Want de iPhone, iPad en andere Apple-producten gaan ook op scholen en bij jongere kinderen een steeds grotere rol spelen.

Maandthema gezin

Daarnaast kijken we naar de manieren waarop je een iPhone of iPad kindvriendelijk kunt maken, en op welke manieren Apples opties nu nog tekort schieten. Op dat soort vragen en nog veel meer hopen we de komende weken antwoord te geven. De nieuwe iPad ligt ook sinds deze maand in de winkels, die zich voornamelijk op klaslokalen richt.

Houd iPhoned dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis iPhoned-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen