De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Maandthema overzicht: dit schreven we in april over Gezin

Lars Paijmans
30 april 2018, 17:01
1 min leestijd
Maandthema overzicht: dit schreven we in april over Gezin

Het einde van april staat voor de deur, dus is het ook tijd om een punt te zetten achter ons maandthema Gezin. Kijk met ons mee terug naar de artikelen die we hier deze maand over geschreven hebben.

Gezin maandthema: dit schreven we in april

Naast het Apple-nieuws, de tips en opiniestukken die je van ons gewend bent, lichten we met iPhoned iedere maand een speciaal thema uit als maandthema. Dit geeft ons de kans om een bepaald onderdeel van het Apple-ecosysteem te belichten, die dat wat ons betreft verdient. Zo keken we dit jaar al naar Gezondheid, Fotografie en Refurbished.

Gezin maandthema

In april stonden we uitgebreid stil bij het maandthema Gezin. Apple maakt er al jaren werk van om iPhones en iPads geschikt te maken voor kinderen, maar er valt nog genoeg te verbeteren. Daarom legden we bijvoorbeeld uit hoe gezinsdeling werkt, maar ook hoe Apple de huidige functies kan aanpassen om ze toegankelijker te maken.

Heb je de afgelopen maand niet alle artikelen gelezen? Dan hebben we goed nieuws; hieronder zetten we alle artikelen op een rijtje die we in april over dit thema hebben gepubliceerd.

De maand mei begint morgen. Dan presenteren we ons nieuwe maandthema. Houd iPhoned dus in de gaten, en stuur ons een mailtje naar redactie@iphoned.nl als je een maandthema hebt die je graag terugziet op onze website.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu