Hoe de nieuwe iPhone 7 er in donker spacegrijs kan uitzien

Rutger Otto
3 juli 2016, 11:26
2 min leestijd

De Nederlandse ontwerper Martin Hajek staat bekend om zijn fraaie Apple-concepten. Zijn nieuwste, van de iPhone 7 in een nieuwe kleur, mag er zijn.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw iPhone 7 concept

Gaat de iPhone 7 er zo uitzien? Volgens de nieuwste geruchten komt het toestel in een nieuwe kleur beschikbaar. Althans; de huidige versie in spacegrijs zou een upgrade krijgen. Het toestel gaat meer naar zwarte neigen. Het grijs wordt dus nog een stukje donkerder. Hoe dat oogt, maakt Martin Hajek duidelijk in zijn nieuwe conceptfoto’s.

De iPhone 7 zoals Hajek hem voor zich ziet, is voorzien van alle laatste geruchten over het toestel. Zo is de camera groter geworden op het standaardmodel (de Plus-versie zou een dubbele camera krijgen). Verder zou de koptelefoonaansluiting ontbreken en worden de antennestrepen beter weggewerkt in het design van de telefoon. In de creaties van Hajek lopen de randen alleen nog over de boven- en onderkant van de telefoon, niet meer horizontaal over de achterkant, zoals nu het geval is.

iphone 7 concept

Donkergrijs

In de plaatjes wordt het toestel vergeleken met de huidige spacegrijze versie. Het is heel duidelijk te zien dat de vermeende iPhone 7 mogelijk echt een stuk donkerder wordt – volgens Hajek zelfs donkerder dan de iPhone 5 was. Eerst gingen er geruchten over een donkerblauwe iPhone 7, genoteerd door de Japanse website Mac Otakara, maar dat zou niet kloppen. De bronnen zouden het nieuwe toestel per ongeluk voor blauw hebben aangezien, schreef dezelfde site eerder deze week, terwijl het een donkere versie van spacegrijs betreft.

Totdat Apple de nieuwe iPhone toont, hebben we echter geen idee. De presentatie is traditioneel in september. Dat weten we hoe de iPhone 7 eruit ziet en welke functies hij wel of niet heeft.

Wij hebben op iPhoned eveneens een iPhone 7 concept laten maken. Daarop kun je zien hoe het toestel er mogelijk uitziet in samenwerking met iOS 10.

Lees meer over de iPhone 7

Bron: Martin Hajek
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen