Doe mee aan de iPhoned video-enquête (en win App Store-tegoed)

Lars Paijmans
29 maart 2018, 15:01
1 min leestijd
Doe mee aan de iPhoned video-enquête (en win App Store-tegoed)

Naast de artikelen die je van ons gewend bent op iPhoned, willen we ons meer richten op video. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Vul deze korte enquête in en win als bedankje App Store-tegoed.

Doe mee aan de iPhoned video enquête

Hoewel iPhoned al een eigen YouTube-kanaal heeft en daar zo nu en dan een tipvideo of review op verschijnt, willen we meer gaan doen met video’s. Maar voordat we de camera aanzetten en beginnen met monteren, willen we eerst weten hoe jij hier als bezoeker tegenover staat.

Vul hier de iPhoned video-enquête in

Welke video’s zou jij bijvoorbeeld het liefst terugzien, wat is voor jou de ideale lengte van een video, en hoe vaak zou je een nieuw filmpje van iPhoned willen bekijken? In bovenstaande vragenlijst komen we meer te weten over jouw wensen op het gebied van video, zodat we hier onze lessen uit kunnen leren.

Win App Store-tegoed

Het invullen duurt maar een minuutje, en je helpt iPhoned er enorm mee. Als bedankje (en voor wat extra motivatie) verloten we een App Store-tegoedbon van 25 euro onder alle deelnemers. Vul hiervoor wel even je mailadres in. Heb je geen interesse in de tegoedbon, dan kun je dit veld gewoon leeg laten.

Alvast hartelijk dank voor het invullen van deze vragenlijst, we zijn erg benieuwd naar jullie antwoorden!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen