Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

watchOS 10.5 lost een belangrijk probleem op (iPhone-nieuws #21)

Yannick Chalkiopoulos
25 mei 2024, 15:00
2 min leestijd
watchOS 10.5 lost een belangrijk probleem op (iPhone-nieuws #21)

Er wordt een groot probleem bij de Apple Watch opgelost met watchOS 10.5 en Shazam heeft een handige update. Dit was het belangrijkste Apple- en iPhone-nieuws van deze week!

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe iPhone SE wordt weer duurder (maar blijft wél betaalbaar)

iPhone SE 4 waard

Er verschijnen al langer geruchten over de volgende generatie iPhone SE, die een flinke update krijgt ten opzichte van het huidige model. Een van de belangrijkste verkoopargumenten van de iPhone SE is de relatief lage prijs, maar die wordt vermoedelijk veel hoger.

Hoe duur wordt de SE?

iOS 17.5.1 is uit (en verhelpt dit probleem op je iPhone)

ios 17.5.1 update

Er is weer een update voor de iPhone beschikbaar! Helaas kwam iOS 17.5 niet zonder problemen, waardoor Apple ervoor heeft gekozen om een tussentijdse update uit te brengen. In iOS 17.5.1 komen geen nieuwe functies naar de iPhone, maar wordt een vervelend probleem van iOS 17.5 verholpen. 

Om dit probleem gaat het

Shazam krijgt nieuwe functie voor iPhone (en die is heel handig)

shazam

Zoek je geregeld naar muziek met Shazam? Dan hebben we goed nieuws! Apple heeft een nieuwe functie geïntroduceerd bij Shazam, waar veel gebruikers vermoedelijk erg blij mee zullen zijn. Dit is er nieuw.

Alles over Shazam

iPad Air 2024 review: de grootste iPad is eindelijk betaalbaar

ipad air 2024

We kunnen kort zijn over de iPad Air 2024, want de tablet is weer een stukje beter geworden. Maar wat is er precies veranderd en moet je maar meteen upgraden? Lees er alles over in deze iPad Air 2024-review!

Hoe goed is de iPad Air 2024?

iPhone 17 Slim wordt mogelijk de grootste update sinds iPhone X

iPhone 17 Ultra update

De iPhone 17 Slim wordt een extreem dunne iPhone met waanzinnige specificaties. Dat is niet alles, want de iPhone 17 Slim wordt waarschijnlijk zelfs de grootste update sinds de iPhone X! Benieuwd naar alle veranderingen bij de telefoon? Wij zetten ze voor je onder elkaar.

De iPhone 17 Slim?

watchOS 10.5 lost batterijprobleem op: installeer de update snel

watchOS 10

Apple bracht in maart watchOS 10.4 uit, waarmee een aantal nieuwe functies naar de Apple Watch kwam. Helaas bracht de update niet alleen oplossingen met zich mee, maar ontstond er ook een nieuw probleem. Gebruikers klaagden dat de Apple Watch veel sneller leeg ging. 

Dit is er nieuw in watchOS 10.5

Moet Apple de naam iPhone wijzigen? De bedenker vindt van wel

naam iPhone

Ken Segall is verantwoordelijk voor de ‘i’ bij Apple-apparaten, maar hij vindt nu dat het tijd is om de naam iPhone helemaal te laten vallen. In plaats daarvan is het tijd voor een compleet nieuwe naam. Is Apple van plan te stoppen met de naam iPhone?

Einde van de iPhone?

iPhone 16 Pro Max krijgt niet één, maar twee 48 MP-camera’s

camera iphone 16 pro

Over de camera van de iPhone 16 Pro Max is meer bekend, want de telefoon krijgt naar verluidt een ultragroothoeklens die véél beter is. De iPhone 16 Pro Max beschikt waarschijnlijk over twee camera’s met 48 megapixel. Dit weten we al!

Twee keer 48 MP

Meer iPhone-nieuws

Bronnen afbeeldingen: macrumors, 9to5mac, wccftech, macrumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirTag
Apple AirTag

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu