Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

iPhone 17 Slim wordt mogelijk de grootste update sinds iPhone X

Maurice Snijders
21 mei 2024, 17:00
3 min leestijd
iPhone 17 Slim wordt mogelijk de grootste update sinds iPhone X

De iPhone 17 Slim wordt een extreem dunne iPhone met waanzinnige specificaties. Dat is niet alles, want de iPhone 17 Slim wordt waarschijnlijk zelfs de grootste update sinds de iPhone X!

Lees verder na de advertentie.

iPhone 17 Slim wordt grootste update sinds iPhone X

De iPhone X was een mijlpaal voor Apple. Het toestel zag er revolutionair uit en had een volledig schermontwerp, Face ID, draadloos opladen en meer. De iPhone X was echt een stap voorwaarts na een aantal jaren van minimale updates. De iPhone 17 Slim met een extreem dun design wordt mogelijk ook weer zo’n stap voorwaarts.

Niet iedereen zal behoefte hebben aan een dunnere iPhone. Maar als Apple dezelfde batterijduur kan bieden, zou een extreem dunne iPhone 17 Slim wel een nieuw tijdperk inluiden voor het iPhone-ontwerp. Volgens het gerucht zou het toestel duurder worden dan het Pro Max-model, dus misschien blijkt de iPhone 17 Slim wel de iPhone Ultra te zijn waar al langer geruchten over verschijnen.

m4 ipad pro

Dunner en lichter is niet altijd beter, maar de M4 iPad Pro laat zien dat het wel zo kán zijn. De nieuwe tablet is op dit moment Apple’s dunste apparaat ooit.

Een verbeterd camerasysteem

We verwachten dat de volledige iPhone 17-serie een flink verbeterde camera aan de voorkant krijgt, met 24MP in plaats van 12MP. Over het camerasysteem aan de achterkant is nog weinig bekend, behalve dat The Information melding maakt van een grote ontwerpwijziging: de camera’s zouden mogelijk verplaatst worden van de linkerbovenhoek naar het midden bovenaan.

Als deze cameraverhuizing waar blijkt te zijn, is het aannemelijk dat er een reden voor is. We vermoeden dan ook dat de iPhone 17 Slim een flink verbeterd camerasysteem krijgt dat niet beschikbaar komt op de andere iPhone 17-modellen.

tijd iPhone vervangen

Update in de software

Toen Apple de iPhone X op de markt bracht, zat een groot deel van de update in de software. Dat was ook het geval toen de Apple Watch Ultra op de markt kwam en aangepaste wijzerplaten en een nachtmodus mogelijk werden. Bij de iPhone 17 Slim zal dit waarschijnlijk niet anders zijn. We verwachten een of andere nieuwe iOS-functie die exclusief is voor de Slim (of toch Ultra?).

Misschien heeft die functie te maken met de unieke schermgrootte, die naar verwachting zal afwijken van de andere iPhone 17-modellen. Of misschien wordt het Slim-model geleverd met een speciale chip die iets nieuws mogelijk maakt. In ieder geval is software een manier waarop Apple het product kan onderscheiden van de rest.

We zijn eraan gewend geraakt dat de Pro-modellen van de iPhone het beste van het beste zijn. Maar Apple heeft met andere producten al laten zien dat er ruimte is voor een Ultra-versie, dus dat zal bij een iPhone Slim-versie (of misschien toch ook een Ultra-versie) niet anders zijn. Het is alweer zeven jaar geleden dat de iPhone X uitkwam, dus de iPhone is ook wel weer toe aan een grote stap voorwaarts.

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Bronnen afbeeldingen: 9to5mac, apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu