‘In deze 6 kleuren is de iPhone 11 straks verkrijgbaar’

Michel van 't Klaphek
11 mei 2019, 10:28
2 min leestijd
‘In deze 6 kleuren is de iPhone 11 straks verkrijgbaar’

De iPhone 11 wordt wederom kleurrijk. Het instapmodel wordt verkrijgbaar in zes kleuren. Verder verandert er weinig aan het uiterlijk van de nieuwe iPhones: de verbeteringen zitten vooral aan de binnenkant.

iPhone 2019 kleuren en A13-processor

Dat schrijft het doorgaans betrouwbare Bloomberg op basis van gesprekken met bronnen binnen TSMC, het bedrijf dat processors maakt voor Apple. Men zegt dat alle drie de nieuwe iPhones met de A13 Bionic-chip uitgerust worden.

Dankzij deze nieuwe processor hebben de toestellen een langere accuduur. Dit is fijn, want dan hoeft je iPhone minder snel aan de oplader voor stroom. Ook levert de A13-chip meer snelheid. Alhoewel dit natuurlijk mooi is, moeten we nog tot 2020 wachten op ‘grote’ verbeteringen.

iPhone 2019 selfiecamera

Dan lanceert Apple namelijk een nieuwe 5nm-processor, die een stuk sneller is dan de huidige 7nm-chips. Deze worden gebruikt in de iPhone XS, XS Max en XR. Ook de drie nieuwe 2019 iPhones worden volgens Bloomberg nog met 7nm-processors uitgerust.

Lees ook: ‘Dit is de opvolger van de iPhone XR met dubbele cameralens’

‘Deze kleuren krijgt de nieuwe iPhone XR’

Daarnaast schrijft Macotakara dat de opvolger van de iPhone XR wederom heel kleurrijk wordt. De nieuwe iPhone wordt straks verkrijgbaar in zes kleuren: geel, groen, lavendel, wit, zwart en een speciale rode versie, waarbij een gedeelte van de opbrengst naar de bestrijding van aids gaat.

iPhone 2019 kleuren

Dit betekent dat de huidige blauwe en koraalgele kleuropties verdwijnen, en groen en lavendel daarvoor in de plaats komen. Verder claimt de Japanse website ook te weten welke kleuren de beschermhoezen straks krijgen. Die zouden uitkomen in de kleuren geel, lila, mintgroen, rood, wit en zwart.

Over de nieuwe iPhones

Dit jaar worden drie nieuwe iPhones verwacht. Het design blijft hierbij volgens geruchten grotendeels hetzelfde. Wel krijgen de iPhone 11 Pro en Pro Max een driedubbele camera, terwijl de nieuwe iPhone XR er een tweede sensor bijkrijgt.

Deze lenzen worden in een camerabult geplaatst die licht uitsteekt. Verder zou je straks AirPods en andere accessoires kunnen opladen door ze op de achterkant van je iPhone 2019 te leggen.

Lees verder  over de nieuwe toestellen in ons overzicht met iPhone 2019-geruchten

Het laatste nieuws over Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's