Uitrol iOS 9.3.2 voor iPad Pro 9.7 inch weer gestart

Erwin Vogelaar
2 juni 2016, 19:34
2 min leestijd
Uitrol iOS 9.3.2 voor iPad Pro 9.7 inch weer gestart

De uitrol van iOS 9.3.2 voor de 9.7 inch-versie van de iPad Pro is weer gestart door Apple. De nieuwe versie moet het probleem met Error 56 volledig oplossen.

Lees verder na de advertentie.

iOS 9.3.2 iPad Pro

Apple heeft een paar weken geleden de uitrol van iOS 9.3.2 voor de iPad Pro 9.7 inch gestopt, omdat er problemen waren bij bepaalde apparaten. Nu weken later is er eindelijk een nieuwe versie van de update, waardoor de uitrol weer is hervat. Het probleem met de update draaide om ‘Error 56’. Gebruikers die deze melding op hun iPad Pro 9.7 inch te zien kregen, hadden geen enkele manier meer om hun iPad op te starten en moesten maar contact opnemen met Apple Support.

ios 9.3.2 ipad pro

Er werd bij de error aangeraden om de iPad aan iTunes te koppelen, maar deze koppeling had geen enkel effect. Er was dus geen manier meer om de iPad op te starten, waardoor de tablets onbruikbaar waren. Het ging volgens Apple maar om een klein aantal iPads dat getroffen was, maar toch was het genoeg om de update helemaal stop te zetten. Nu is er dus een nieuwe versie van de update. Werkt je iPad door de vorige update niet meer, dan moet je het toestel nu alsnog aan iTunes verbinden via een Mac of pc met de Lightning-kabel.

iOS 9.3.2 lost voornamelijk wat bugs op in het besturingssysteem en tevens wordt de beveiliging van de apparaten verbeterd. Met de update wordt onder andere een probleem met het woordenboek en de stemmen voor VoiceOver aangepast. VoiceOver haalde plots stemmen door elkaar, wat vervelend kan zijn voor mensen die deze functie gebruiken omdat ze de teksten niet kunnen lezen. Sinds de update is het ook mogelijk om Night Shift en de Energiebesparingsmodus tegelijk te gebruiken. Handig voor de late uurtjes als je oplader niet in de buurt ligt.

Lees het laatste nieuws over iOS 9.3

Bron: 9to5mac
Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen