Download hier de iOS 10- en macOS Sierra-wallpapers

Lars Paijmans
14 juni 2016, 13:00
1 min leestijd
Download hier de iOS 10- en macOS Sierra-wallpapers

iOS 10 en macOS Sierra komen pas in de herfst van 2016 voor iedereen beschikbaar, maar de indrukwekkende nieuwe wallpapers kun je nu alvast downloaden.

Lees verder na de advertentie.

iOS 10 macOS Sierra wallpapers downloaden

Apple vervangt OS X dit jaar met macOS Sierra. De nieuwe update voert de nodige verbeteringen door en borduurt voort op de basis van OS X El Capitan. Apple heeft zijn inspiratie voor Sierra wederom uit besneeuwde bergtoppen gehaald, die ook te zien zijn op de nieuwe standaard wallpaper voor je MacBook en iMac.

iOS 10 macOS Sierra wallpapers downloaden


Download: Mac, iPhone, iPad

Lees alles over de nieuwe macOS-functies in ons artikel over macOS Sierra. De Sierra wallpaper is hierboven te downloaden voor je Mac, maar ook voor iOS.

iOS 10 wallpaper downloaden voor iPhone en iPad

Naast macOS kregen we gisteren ook iOS 10 te zien. Ook hier hoort een gloednieuwe wallpaper bij, die wel iets wegheeft van de wallpaper die iOS 9 tijdens de aankondiging kreeg. Ook deze wallpaper is inmiddels online te vinden en kun je hieronder downloaden voor je iPhone en iPad.

iOS 10 wallpaper downloaden


Download: iPhone, iPad

Zowel iOS 10 als macOS zijn nu beschikbaar als bèta voor ontwikkelaars, en zullen in de loop van juli ook voor publieke bètatesters beschikbaar komen. In de herfst komt de update officieel voor alle gebruikers uit, maar tot die tijd hebben we in ieder geval deze wallpapers om alvast te wennen aan het nieuwe uiterlijk van Apples besturingssystemen.

Lees ook: iOS 10 officieel onthuld, dit is er nieuw

Categorieën: Apple, iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen