De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

iPhone 14 Pro nu fors in prijs gedaald: hier is het toestel het goedkoopst

Redactie
12 januari 2023, 14:00
3 min leestijd
iPhone 14 Pro nu fors in prijs gedaald: hier is het toestel het goedkoopst

Ben je op zoek naar de nieuwste en beste iPhone? Dan hebben we goed nieuws! De iPhone 14 Pro is momenteel flink afgeprijsd. iPhoned heeft daarom de beste iPhone 14 Pro-aanbiedingen voor jou op een rij gezet.

Lees verder na de advertentie.

Afgelopen september is de iPhone 14-serie gepresenteerd. Dat zijn de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. Bij de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max is de bekende ‘notch’ (de inkeping bovenaan het scherm) vervangen voor het Dynamic Island. Dankzij dit ‘dynamische eiland’ bovenaan het scherm lees je gemakkelijk inkomende meldingen en bestuur je jouw favoriete apps.

iphone-14-pro

De nieuwe Pro-toestellen zijn voorzien van grotere lenzen die het mogelijk maken om foto’s te schieten met 48 megapixels. Ook zijn de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max uitgerust met de nieuwe A16-chip – dit is op het moment Apple’s snelste processor. Volgens diverse testen blijkt deze chip namelijk zo’n 10 tot 17 procent sneller te zijn dan die van de iPhone 13 Pro.

De prijzen van de iPhone 14 Pro zijn flink gedaald. Zo haal je het toestel los al in huis voor 1329 euro met 128GB (bij Belsimpel).

De beste iPhone 14 Pro-aanbiedingen bij providers – bespaar tot 131 euro

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de iPhone 14 Pro bij een provider te bestellen, ook dan kun je behoorlijk wat besparen. Zo heb je bij Tele2 en T-Mobile een voordeel van 131 euro. Bij Vodafone bespaar je 126 euro en bij KPN ook 126 euro. Ook leuk: je krijgt nu bij alle providers zes maanden gratis Apple Music en 3 maanden Apple TV+ cadeau.

De totale toestelkosten zijn bij de providers niet afhankelijk van de grootte van het abonnement. Het maakt daarbij dus niet uit of je een bundel neemt van 1GB of juist kiest voor unlimited data.

De beste iPhone 14 Pro-aanbiedingen bij webshops – bespaar tot 227 euro

De webshops zijn vooral interessant wanneer je een abonnement kiest met veel data en belminuten. Hoe groter de bundel namelijk is, des te minder je betaalt voor je nieuwe iPhone.

iphone_14_pro

iPhone 14 Pro met Vodafone-abonnement bij GSMweb – bespaar 227 euro

Wil je graag een abonnement bij Vodafone? Dan bespaar je maar liefst 227 euro op je iPhone 14 Pro wanneer je deze besteld bij GSMweb. Heb je ook digitale tv van Ziggo, dan krijg je nog dubbele data en extra korting.

iPhone 14 Pro met KPN-abonnement bij GSMweb – bespaar 212 euro

Als je kiest voor een KPN-abonnement, dan bespaar je bij GSMweb 212 euro. Heb je ook internet thuis van KPN? Dan ontvang je nog eens 7,50 euro korting op je mobiele abonnement en 5 euro korting op het entertainmentpakket.

iPhone 14 Pro met T-Mobile-abonnement bij GSMweb – bespaar 199 euro

Wanneer je de iPhone 14 Pro in combinatie met een T-Mobile-abonnement aanschaft bij GSMweb, dan bespaar je 199 euro. Heb je daarnaast meerdere mobiele abonnementen van T-Mobile of T-Mobile thuis? Dan ontvang je ook nog eens 2,50 euro korting per maand (en 2GB extra data).

iPhone 14 Pro met Tele2-abonnement bij Mobiel.nl- bespaar 184 euro

Bij de aanschaf van de iPhone 14 Pro in combinatie met een Tele2-abonnement bespaar je 184 euro. Heb je ook al een Tele2-abonnement of T-Mobile thuis? Dan ontvang je nog eens 5 euro extra korting per maand op internet voor thuis.

Altijd op de hoogte zijn van de beste Apple-deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbriefdownload de gratis app en houd onze website in de gaten!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bron afbeelding: Vova LD
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu