Veganific: Tinder voor vegetariërs en veganisten

Michel van 't Klaphek
19 februari 2019, 15:03
2 min leestijd
Veganific: Tinder voor vegetariërs en veganisten
Veganific - Vega Dating app

Veganific - Vega Dating app

Gratis

Reviewscore

7,5

De nieuwe app Veganific brengt jou in contact met andere veganisten en vegetariërs die op zoek zijn naar liefde. De Tinder voor vega’s is vrij prijzig, maar de eerste 5000 gebruikers krijgen een gratis lidmaatschap.

Lees verder na de advertentie.

Veganific: Tinderen voor vega’s

Een partner vinden kan een aardige opgave zijn. De zoektocht wordt nog net even wat lastiger gemaakt wanneer jij vegetarisch of veganistisch eet, en dit ook verlangt van je geliefde. Dit probleem lost Veganific op. De nieuwe app is te vergelijken met Tinder, maar dan voor vega’s.

Veganific 2

Na het aanmelden via Facebook maak je een profiel en geef je aan waarnaar je op zoek bent. Hierna doet de app zijn werk en schotelt potentieel interessante mensen voor met hetzelfde dieet als jij. Wanneer je iemand ziet zitten swipe je naar rechts. Als diegene jou ook leuk vindt kun je met elkaar chatten. Alhoewel Veganific in een hoop aspecten op andere dating-apps lijkt, is er één groot verschil: de prijs.

Lees ook: Deze 5 dingen kun je verwachten van dating-apps in de toekomst

Aan de prijs

De matcher is namelijk absoluut niet goedkoop. Voor een lidmaatschap van 1 maand betaal je 19,99 euro. Wanneer je direct voor 3 maanden afrekent ben je 14,99 per maand kwijt en de goedkoopste optie is om een abonnement voor een half jaar af te sluiten. Dit kost 9,99 euro per maand.

De eerste 5000 mensen die via Veganific op zoek gaan naar liefde krijgen een gratis lidmaatschap van 3 maanden. De forse prijs is overigens bewust gekozen. Mensen die niet-veganistisch of vegetarisch zijn gaan deze bedragen waarschijnlijk niet betalen, waardoor de app haar kwaliteit bewaakt.

De maker van Veganific, Jorn de Vries, is met Veganific gestart omdat zijn toenmalige relatie zijn veganistische levensstijl niet volgde. Dit zorgde voor onderlinge spanningen en uiteindelijk zelfs het einde van de relatie. Volgens Jorn is het voor veganisten en vegetariërs extra uitdagend om een gelijkgestemde partner te vinden, vandaar de app.

Veganific - Vega Dating app

Veganific B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

iPhoned-maandthema: relaties

De hele maand februari zoomen we op iPhoned in op relaties. Van samen cloud-abonnementen delen, de beste tips om de liefde te vinden tot aan hoe dating-apps zich in de toekomst gaan ontwikkelen: het komt allemaal voorbij. Lees hieronder onze eerdere artikelen:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu