De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Muzikaal springspel Beat Stomper is gratis App van de Week

Gijs Ettes
16 juni 2017, 8:27
1 min leestijd
Muzikaal springspel Beat Stomper is gratis App van de Week
Beat Stomper

Beat Stomper

€ 1,99

Reviewscore

7

Apple heeft Beat Stomper uitgeroepen tot gratis App van de Week. In het spel is het de bedoeling steeds hogere platforms te bereiken.

Lees verder na de advertentie.

Timen en springen

Beat Stomper is een in essentie vrij eenvoudige game, die het vooral moet hebben van zijn muziek en presentatie. Het spel heeft een groot aantal unieke dancenummers, die het best tot hun recht komen als je met koptelefoons speelt. Wat betreft presentatie onderscheidt Beat Stomper zich met een bijzondere, kleurrijke neon-look, inclusief fraaie special effects voor als je springt of stompt.

De game beweegt verticaal naar boven, waarbij je steeds goed moet timen om te zorgen dat je heelhuids het volgende platform bereikt. Door kort op het scherm te tikken, maak je een sprong. Houd het scherm langer vast en je poppetje duikt (‘stompt’) naar het platform onder hem. Voor elk platform dat je bereikt, ontvang je een punt. Tussendoor kun je power-ups oppikken om snel met een raket naar boven te vliegen en extra punten te scoren.

In principe heeft Beat Stomper geen einde. Het enige doel van deze zogenoemde endless runner is het halen van een nieuwe topscore. Het is daarmee een leuk spel om even tussendoor te spelen als je op de bus of trein moet wachten. Je moet wel houden van de muziek in de game.

Download Beat Stomper in de App Store

De komende week vind je Beat Stomper helemaal gratis in de App Store. Om het spel te kunnen spelen, heb je minimaal iOS 6.0 en 136MB aan vrije opslagruimte nodig. De app is geoptimaliseerd voor zowel de iPhone als iPad.

Download Beat Stomper in de App Store (gratis)

Beat Stomper

Rocky Hong

€ 1,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu