Aanbiedingen in app store [overzicht]

22 december 2009, 4:53
1 min leestijd
Aanbiedingen in app store [overzicht]

Er zijn dagelijks diverse aanbiedingen in de online applicatie store, zoveel zelfs dat je ze niet allemaal kan zien. Om een beetje een overzicht te geven volgen hier enkele aanbiedingen.
Let op: Deze applicaties zijn in de aanbieding op het moment van schrijven. Wij kunnen niet garanderen dat ze nog steeds afgeprijsd zijn wanneer jij het leest.

Mygrades

Een applicatie om je cijfers bij te houden, wellicht hebben vele scholieren daar baat bij. Er zijn veel huiswerkplanners in de app store, maar Mygrades kan zich wel een van de weinige digitale cijferlijsten noemen. De applicatie is erg overzichtelijk en er worden zelfs kleuren gebruikt voor een overzichtelijke weergave, uiteraard kan je deze kleurtjes ook zelf instellen. De applicatie kost nu slechts 0,79  EUR en is nu dus voor een prikkie te downloaden in de app store.
mygrades

Japanse Massage

Lees verder na de advertentie.

Altijd al iemand willen masseren, maar geen duidelijke handleiding tegengekomen? Met de applicatie Japanse Massage wordt er met duidelijke cartoons uitgelegd hoe je diverse aspecten van het masseren onder de knie krijgt, erg leuk en vooral de prijs: voor niks (dus GRATIS) te downloaden uit de app store.
massage

Logo quiz

Vele bedrijven hebben een logo, weet jij ze allemaal? Met de app “Logo quiz” kan je dit testen, ook leuk om samen met vrienden en familie te doen (zeker nu het zo koud is). Voor 0,79 EUR is deze nu te downloaden uit de app store.logo quiz

Cooking Mama

Al eerder schreven we een review over deze vrolijke kookgame en we waren redelijk enthousiast. Grijp nu je kans om met 40 procent korting deze game te downloaden, voor 2,99 EUR is de applicatie te downloaden uit de app store.
cooking mama

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu