Video: zo sterk is het scherm van de Apple Watch

De website iPhonefixed heeft getest hoe sterk het saffierglas van de Apple Watch en Watch Edition in werkelijkheid is. Kunnen een hamer, boormachine en schuurpapier schade aanbrengen aan het beschermende glas?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhonefixed test het Apple Watch saffierglas

Onderstaande video geeft een indruk van hoe krasbestendig de Apple Watch is. Houd er overigens rekening mee dat alleen de duurdere Watch- en Watch Edition-modellen zijn voorzien van saffierglas. De Apple Watch Sport maakt gebruik van het goedkopere Ion-X glas, dat eveneens sterk moet zijn. Hoe sterk precies wordt helaas niet getest in de video.

https://www.youtube.com/watch?v=70xGTRqElBY

Wil je meer weten over de nieuwe smartwatch van Apple, check dan ons uitgebreide Apple Watch dossier waarin we je alles vertellen over de verschillende modellen, mogelijkheden, specificaties en prijzen. Ook laten we je zien waar je op moet letten als je een Apple Watch wilt kopen.

Het laatste nieuws over de Apple Watch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.