Terugkijken: Bekijk hier de keynote van Apples maart 2019-event

Lars Paijmans
27 maart 2019, 17:01
1 min leestijd

Heb je afgelopen maandag de eerste Apple-keynote van 2019 gemist, of wil je op je gemakje nog eens naar alle aankondigingen kijken? Het Apple maart 2019-event terugkijken doe je nu gemakkelijk via YouTube.

Apple maart 2019 event terugkijken

Als je iPhoned deze week gelezen hebt, zal het je niet ontgaan zijn dat Apple maandag weer een keynote gehouden heeft. Daar kregen we te zien hoe het bedrijf zich de komende tijd gaat ontwikkelen van een hardware- naar dienstenonderneming. Dat gebeurt onder meer met Apple TV Plus, Apple Arcade en Apple News Plus.

Apple maart 2019 event terugkijken

Je kunt het complete Apple maart 2019-event terugkijken via YouTube door op bovenstaande video te klikken. De volledige uur en negenenveertig minuten kun je op die manier nog eens bekijken. iPhoned deed uiteraard live verslag van alle onthullingen en van alle producten die het bedrijf de week voor het event onthulde.

In het onderstaande overzicht hebben we al onze artikelen op een rijtje gezet. Zo kun je niet alleen het evenement terugkijken, maar ben je ook weer op de hoogte van alles wat we erover geschreven hebben!

March Event 2019 — Apple
Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu