Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Tip: in 4 stappen je iPhone-foto’s dupliceren

Thomas Haenen
13 januari 2018, 13:46
1 min leestijd
Tip: in 4 stappen je iPhone-foto’s dupliceren

Wil je je iPhone foto’s bewerken, maar daarbij het origineel niet kwijtraken? We laten zien hoe je vooraf je iPhone foto’s dupliceert, zodat je altijd een extra exemplaar hebt.

Lees verder na de advertentie.

iPhone foto’s dupliceren

Waarschijnlijk schiet je net als ons dagelijks een flink aantal foto’s op je iPhone. Die zijn lang niet allemaal direct perfect en dus moeten ze vaak nog even bewerkt worden voordat ze gedeeld kunnen worden. Foto’s bewerken is echter een riskante move, want voor je het weet doe je iets verkeerd, ben je het origineel kwijt en zit je met een mislukte foto.

Gelukkig kun je met de iPhone foto’s dupliceren. Zo maak je van je verse beelden een tweede exemplaar, zodat je het origineel altijd binnen handbereik hebt. Bewaar één onaangetaste versie van je foto’s voor het nageslacht, terwijl je je op het andere exemplaar helemaal kunt uitleven. Wil je een iPhone foto dupliceren, volg dan onderstaande stappen.

  1. Open de Foto’s-app op je iPhone of iPad;
  2. Open de foto die je wil dupliceren en druk er op om de opties in beeld te krijgen;
  3. Druk op de ‘Delen’-knop linksonder in beeld – dit is het vierkantje met een pijl erin;
  4. Vervolgens verschijnen er verschillende opties in beeld. Kies in het onderste rijtje voor de optie ‘Dupliceren’, die bestaat uit twee rechthoeken met een plus-teken erin.

De dupliceeroptie werkt niet alleen op je foto’s, maar kan ook gebruikt worden om een extra kopie van een video te maken of om screenshots te verdubbelen. De twee beelden worden altijd naast elkaar opgeslagen in de Foto’s-app van je iPhone. Desgewenst kun je een foto ook meerdere keren dupliceren, mocht je honderden exemplaren van hetzelfde beeld op je toestel willen zetten.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu