Thema Beveiliging

Lars Paijmans
1 min leestijd
Thema Beveiliging

Of je nu een iPhone, iPad, Mac of Apple Watch gebruikt: de kans is groot dat je er veel persoonlijke bestanden en gegevens op bewaart. Een goede beveiliging is daarom erg belangrijk.

Thema beveiliging op iPhoned

Met het thema beveiliging op iPhoned leggen we met praktische tips uit hoe jij je online accounts en Apple-apparaten optimaal kunt beveiligen. In veel gevallen is daar niet eens veel werk voor nodig.

Thema beveiliging

Van tweestapsverificatie tot wachtwoordmanagers en de nieuwe wachtwoordfuncties van iOS 12: de komende weken leer je alles over het effectief beschermen van al je online gegevens. Dit doen we aan de hand van tips, die stap voor stap uitleggen en laten zien hoe een specifieke functie werkt.

Uit recentelijk onderzoek blijkt dat veel Nederlanders hun online data nauwelijks of slecht beveiligen. Door gebruik te maken van de tips in dit thema zorg je ervoor dat jij niet meer tot die groep behoort. In het onderstaande overzicht zetten we alle geschreven verhalen voor je op een rij. Dat maakt het makkelijk om terug te kijken naar de onderwerpen die we al behandeld hebben.

Lees alle artikelen in dit maandthema

Beveiliging is een erg breed begrip, dus zijn we erg benieuwd naar jouw suggesties en feedback. Is er een onderwerp waar jij vragen over hebt? Stuur dan een mailtje via ons contactformulier of redactie@bigspark.com.

Heeft dit artikel je geholpen?

Thema Beveiliging archief

Bekijk archief (50 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu