Ook de Nederlandse Siri kijkt Game of Thrones: 6 grappige antwoorden

Lars Paijmans
29 juni 2016, 16:38
1 min leestijd
Ook de Nederlandse Siri kijkt Game of Thrones: 6 grappige antwoorden

Het zesde seizoen van Game of Thrones is officieel voorbij, maar ook Siri is nog niet helemaal bekomen van alle onthullingen. Deze grappige Siri Game of Thrones antwoorden heeft de spraakassistent voor je in petto.

Lees verder na de advertentie.

Siri Game of Thrones antwoorden in het Nederlands

Apple geeft Siri regelmatig grappige antwoorden die inspelen op populaire films, sportevenementen en nu ook televisie-series. Ook de Nederlandse Siri blijkt een fanatieke Game of Thrones-fan te zijn, en heeft allerlei verschillende antwoorden op Game of Thrones gerelateerde vragen.

Omdat seizoen 6 nog maar net ten einde is, waarschuwen we voor de zekerheid wel even dat een aantal van deze screenshots spoilers bevatten voor het einde van het seizoen. Siri houdt het gelukkig wel relatief vaag, zodat je iPhone niet per ongeluk het einde van aflevering 10 verklapt.

In de screenshots kun je zien welke antwoorden Siri allemaal geeft, maar er zijn er ongetwijfeld nog meer mogelijk. Blijkbaar heeft Apple gedurende het zesde seizoen nieuwe vragen toegevoegd, aangezien sommige antwoorden direct betrekking hebben op de tiende aflevering. De vragen die bij ons tot nu toe leuke antwoorden opleverden zijn de volgende:

  • Kijk je ook naar Game of Thrones?
  • Is Jon Snow dood?
  • Wie is de vader van Jon Snow?

Zorg wel dat je deze vragen goed uitspreekt, en stel iedere vraag meerdere keren. Siri heeft namelijk meerdere antwoorden paraat. Ben je naast deze Siri Game of Thrones antwoorden op zoek naar meer komische Siri-reacties? In het onderstaande artikel hebben we een hele lijst samengesteld met de leukste.

Lees ook: 30 grappige vragen aan de Nederlandse Siri

Categorie: iOS
Thema: Siri

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen