De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Doe mee aan de iPhoned social media-enquête en win een Bol.com-tegoedbon (twv 50 euro)

Colin Baak
8 april 2021, 13:16
1 min leestijd
Doe mee aan de iPhoned social media-enquête en win een Bol.com-tegoedbon (twv 50 euro)

Je bent vast en zeker elke dag te vinden op iPhoned om de laatste nieuwtjes, reviews en tips en tricks te checken. Volg je ons ook al op social media, wat zijn je favoriete kanalen en wat voor content verwacht je daar te zien? Vul nu onze korte social media-enquête in en maak kans op een Bol.com-bon!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned social media-enquête van 2021

Update: meedoen is niet meer mogelijk, de winnares is Ingrid uit Hall.

Voor veel mensen is iPhoned dagelijkse kost voor het checken van de laatste nieuwtjes over Apple, iPhones en andere zaken. Ook de prijsvergelijker is erg populair, waarin je deals vindt van de toestellen van Apple, maar ook iPads of bijvoorbeeld AirPods. iPhoned is ook te volgen via verschillende social media-kanalen: Twitter, Facebook, Instagram en YouTube, oftewel social media.

Maar hoe bevalt de huidige content op die kanalen je eigenlijk? Wat vind je echt tof, wat mis je en heb je nog tips, tricks of op- en aanmerkingen? Jouw mening is belangrijk en daarom hebben we een korte enquête gemaakt over de social media-kanalen van iPhoned! Natuurlijk is alle feedback welkom en invullen doe je in slechts drie minuten via deze link.

Kans op Bol.com-voucher van 50 euro

Bol.com

Meedoen kan tot en met donderdag 15 april. Laat je je e-mailadres achter, dan maak je automatisch kans op een Bol.com-tegoedbon ter waarde van 50 euro. Na sluiting van de enquête selecteren we geheel willekeurig een winnaar en die maken we dan ook zo snel mogelijk bekend.

Namens team iPhoned alvast bedankt voor het invullen en jouw waardevolle mening!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu