De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Waar is de iPhone 13 nu het goedkoopst? (iPhone-nieuws #47)

Michel van 't Klaphek
27 november 2021, 16:20
2 min leestijd
Waar is de iPhone 13 nu het goedkoopst? (iPhone-nieuws #47)

Geen betere tijd om een iPhone 13 te kopen dan nu tijdens Black Friday. Ook tof: iOS 15.2 komt binnenkort uit, maar wat zijn de vernieuwingen? Dit is het belangrijkste iPhone-nieuws van afgelopen week.

Lees verder na de advertentie.

Ga jij een iPhone 13 kopen tijdens Black Friday?

Black Friday 2021 is in volle gang. Webshops en providers buitelen over elkaar heen om de hoogste kortingen te geven. Er is daarom geen beter moment om een iPhone 13 te kopen.

Alle vier de toestellen zijn met flinke kortingen op de kop te tikken. Helemaal wanneer je een iPhone 13 in combinatie met abonnement zoekt kun je momenteel flink profiteren.

Dit zijn de beste iPhone 13-deals tijdens Black Friday 2021

Ook Apple doet aan Black Friday: cadeaubonnen tot 200 euro

Apple Black Friday cadeaubon

Nu we het toch over Black Friday hebben: ook Apple doet een duit in het zakje. En dat is best bijzonder, want het bedrijf geeft eigenlijk nooit korting op producten.

Tot en met maandag krijg je een cadeaubon van maximaal 200 euro bij aanschaf van geselecteerde producten in de Apple Store. Je krijgt bijvoorbeeld een bon van 50 euro wanneer je een iPhone 12 (mini) koopt. Deze kun je vervolgens vrij besteden.

Apple geeft cadeaubonnen voor Black Friday weg

Met iOS 15.2 krijgt je iPhone er 8 nieuwe functies bij

iOS 15.2 functies

iOS 15.2 is de volgende grote tussentijdse update voor de iPhone. Daar zitten veel interessante vernieuwingen tussen. Wij hebben afgelopen daarom een overzicht van alle functies gemaakt.

Neem nou Digitale Erfenis. Dankzij deze functie kun je mensen straks aanwijzen als erfeniscontacten. Zij hebben na je overlijden toegang tot de gegevens van je iPhone.

Deze functies voegt iOS 15.2 toe

WhatsApp-stickers maken: dat doe je binnenkort in de app

Beschikbare stickers in WhatsApp

Wanneer je WhatsApp-stickers wil maken, heb je altijd een andere app of programma nodig. Waarschijnlijk is dat binnenkort niet meer nodig, want dan wordt het mogelijk om de stickers in WhatsApp zelf te maken.

Die functie wordt momenteel namelijk getest in de bètaversie van de app. Voor het fabriceren van de stickers kan je eigen foto’s gebruiken, die je meteen in WhatsApp Desktop kan bewerken. Vervolgens kan je nog tekst, emoji en tekeningen toevoegen.

Binnenkort kun je zelf WhatsApp-stickers maken in de app

iPhone 13 is veel waardevaster dan iPhone 12 en iPhone 11

iPhone 13 Pro

iPhones staan erom bekend dat ze erg waardevast zijn, veel meer dan bij Android-toestellen. Maar de iPhone 13 slaat alles, zo blijkt uit een onderzoek. Na twee maanden heeft de iPhone 13 bijna 50 procent minder waarde verloren dan de iPhone 12.

SellCell keek naar de gegevens van meer dan 45 Amerikaanse bedrijven met een inruilservice (Trade In) voor iPhones. Dit geeft een goede indicatie van de waardevermindering. Hierbij werden de getallen van de iPhone 13-serie vergeleken met die van de iPhone 12 en iPhone 11.

Zo waardevast is de iPhone 13

Video van de week: Zo krijg je de oude Safari terug

Kun je niet wennen aan Safari in iOS 15? Zo ga je terug!
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 13
Apple iPhone 13

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen