Gelekte schermpanelen laten voorkant van de iPhone 14 zien

Piet-Jan Lentjes
29 april 2022, 9:58
2 min leestijd
Gelekte schermpanelen laten voorkant van de iPhone 14 zien

Er is een foto verschenen waarop de gelekte schermpanelen van alle modellen van de iPhone 14 staan. Hierop is het nieuwe ontwerp met de gaatjes goed te zien.

Lees verder na de advertentie.

Schermpanelen iPhone 14 tonen alle modellen

De foto komt van de Chinese website Weibo en werd gedeeld door SaranByte op Twitter. Er worden vaker foto’s gelekt op de Chinese site, waaronder vorige week nog de mallen van de iPhone 14 verschenen.

Nu ook de voorkant te zien is blijkt dat de notch op de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max inderdaad verdwenen is. In plaats daarvan zien we op de foto twee gaatjes bovenaan het scherm. De gelekte schermpanelen van de iPhone 14 en iPhone 14 Max laten echter nog steeds de zwarte inkeping zien.

Opvallend is dat de cameragaatjes wat groter lijken te zijn. Volgens de laatste geruchten zou de selfiecamera bij alle modellen van de iPhone 14 een upgrade krijgen. Dit zou het groter gaatje mogelijk kunnen verklaren.

Dunnere randen en langer scherm

Wat verder opvalt zijn de dunnere bezels bij de iPhone 14 Pro (Max). Dit is de rand tussen het scherm van de iPhone en de behuizing. Ook is de verhouding (de aspect ratio) net iets anders bij de Pro-modellen. En hebben ze hierdoor een iets langer scherm.

iPhone 14 Pro RAM

Het is natuurlijk niet zeker of de gelekte schermpanelen van de iPhone 14 ook daadwerkelijk echt zijn. Maar ze lijken overeen te komen met het gros van alle geruchten van de iPhone 14 die we de afgelopen tijd gezien hebben.

Meer weten over de iPhone 14?

Jammer genoeg lijkt het er wel op dat de iPhone 14 een stuk minder verbeteringen gaat krijgen dan de Pro-modellen. Er komt geen nieuwe chip of camera met 48 megapixels in de reguliere iPhone 14. Dat zei betrouwbare Apple-analist Mark Gurman. De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max gaan wel een aantal flinke verbeteringen krijgen. Meer hierover lees je in het artikel hieronder.

Lees meer: 4x waarom de iPhone 14 Pro dit jaar écht de ‘betere’ iPhone wordt

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron: MacRumors
Bron afbeelding: EverythingApplePro
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 14
Apple iPhone 14

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu