De beste AirPods die je in 2023 moet kopen (onder de 200 euro)

Piet-Jan Lentjes
7 augustus 2023, 14:45
2 min leestijd
De beste AirPods die je in 2023 moet kopen (onder de 200 euro)

Ben je van plan om AirPods te kopen, maar wil je niet teveel uitgeven? Wij vertellen je waar en welke AirPods je in 2023 moet kopen (onder de 200 euro)!

Lees verder na de advertentie.

De beste AirPods in 2023 (onder de 200 euro)

Je hebt tegenwoordig een ruime keuze wanneer je op zoek bent naar een nieuw setje AirPods. Ga je voor de AirPods 3? Of vind je de extra functies van de AirPods Pro 2 de aanschaf waard? Of zijn de AirPods 2 eigenlijk al goed genoeg?

airpods 3 review

We kunnen kort zijn, want als je maximaal 200 euro uit wilt geven dan springt er één versie van de AirPods er met kop en schouders bovenuit. Dit zijn namelijk de AirPods 3. Je hebt daarmee de nieuwste oordopjes zonder ruisonderdrukking van Apple te pakken.

De AirPods 3 (adviesprijs 199 euro) zijn op dit moment het goedkoopst bij iBood voor 169,95 euro, maar dan moet je heel snel zijn. De aanbieding is namelijk nog maar even geldig.

Is de aanbieding voor de beste AirPods van 2023 al weg? Dan kun je de AirPods 3 ook heel goedkoop krijgen bij mobiel.nl. Daar kosten ze nu 178,95 euro. Je krijgt dan een oplaaddoosje met lightningpoort erbij. Wil je het oplaaddoosje ook met MagSafe kunnen opladen? Dan betaal je iets meer (184,95 euro).

Vind je dat toch nog te duur en wil je zo min mogelijk uitgeven voor nieuwe AirPods? Dan raden we je aan om de AirPods 2 te kopen. Die zijn nu 129,99 euro bij onder andere Bol.com. Je mist dan wel een paar functies die de AirPods 3 wel hebben, zoals Spatial Audio en een betere accuduur. Maar de AirPods 2 zijn nog steeds prima te gebruiken voor alle gangbare luisterzaken.

AirPods 3 in het kort

De derde generatie van de AirPods heeft een aantal nieuwe functies die de AirPods 2 niet hebben. Zo hebben de AirPods 3 een nieuw design dat lijkt op de AirPods Pro. Verder hebben de AirPods 3 een langere accuduur, hiermee kun je 6 uur luisteren op een volle lading.

De oortjes zijn zweet- en waterbestendig en hebben daarnaast een betere geluidskwaliteit. Spatial Audio is ook van de partij en ondersteuning voor MagSafe (met de juiste oplaadcase). Dit zorgt ervoor dat de AirPods 3 de beste oordopjes van Apple zijn die je in 2023 kunt kopen.

Apple AirPods 3 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 169,95

Bekijk beste prijs

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods 3
Apple AirPods 3

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu