De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

De iPhone 15 Plus met abonnement: hier vind je de beste prijs

Let op: de iPhone 15 Plus met abonnement is op dit moment nog niet verkrijgbaar, deze wordt naar verwachting in september 2023 gepresenteerd. Alle informatie over de smartphone zijn daarom gebaseerd op lekken, geruchten en aannames. Neem het dus met een korreltje zout. Pas wanneer de iPhone 15 Plus verkrijgbaar is, komt ook de prijsvergelijker online.

Op zoek naar de iPhone 15 Plus met abonnement? Maak dan eerst gebruik van onze prijsvergelijker op deze pagina. Daarmee vind je heel eenvoudig de beste deal van dit moment. De iPhone 15-serie is beschikbaar sinds september 2023 en is de natuurlijke opvolger van de iPhone 14-serie van een jaar eerder.

Voor wie is de iPhone 15 Plus met abonnement het meest geschikt?

De iPhone 15 Plus verschilt maar zeer weinig van de reguliere iPhone 15. Alleen het scherm is wat groter en als gevolg daarvan gaat de batterij natuurlijk iets minder lang mee. Verder is er geen verschil qua specs of prestaties. Voor mensen die een groter scherm dus fijner vinden is dit daarom een goede optie.

Toch is de iPhone 15 Plus met abonnement een stuk duurder dan de normale iPhone 15. Dit heeft vooral vorig jaar bij de iPhone 14 Plus veel commentaar opgeleverd. De prijs zou te hoog zijn voor het relatief kleine voordeel dat een groter scherm oplevert. Veel mensen kozen destijds daarom ook voor de iPhone 14 Pro, die naast een groter scherm ook wat betere specs heeft.

Kies je voor een iPhone 15 Plus met abonnement of als los toestel?

De iPhone 15 Plus met abonnement is natuurlijk aantrekkelijk gezien de prijs van de smartphone. Zo hoef je niet ineens het hele bedrag te betalen, maar in plaats daarvan betaal je in maandelijkse termijnen totdat het toestel volledig afgelost is. Zo blijft je spaarrekening grotendeels ongeschonden. 

Door een iPhone 15 Plus met abonnement aan te schaffen, ga je feitelijk een lening aan voor het toestel. Daardoor krijg je te maken met een BKR-registratie. Die krijg je al bij smartphones van 250 euro of meer. Voor de meeste mensen is dat helemaal geen probleem. Het kan echter wel vervelend zijn als je van plan bent om binnenkort een huis te kopen. Je kunt dan namelijk een stuk minder hypotheek krijgen.

Als los toestel

Wil je de iPhone 15 Plus toch liever als los toestel kopen? Dan betaal je uiteraard direct het hele bedrag. Je ontloopt zo wel een BKR-registratie dus dat kan erg prettig zijn. Mocht je een abonnement toch echt fijner vinden, dan kun je je smartphone natuurlijk combineren met een sim only-abonnement. Zo geniet je van de voordelen van beide werelden.

Zo maak je gebruik van de beste prijs

In de prijsvergelijker staat de goedkoopste aanbieding automatisch bovenaan. Het gaat hier dan wel om de kleinste abonnementen met maar weinig belminuten, MB’s en SMS’jes.

Mocht je een uitgebreider abonnement willen dan kun je het beste de filteropties gebruiken. Je kunt dan ook direct filteren op provider en andere voorkeuren. 

Als je de beste deal voor jou hebt gevonden, klik je simpelweg op de aanbieding om naar de website van de aanbieder te gaan. Daar bestel je jouw iPhone 15 Plus met abonnement zoals normaal. 

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu