De beste Apple aanbiedingen van juni

iPhone 12

De iPhone 12 is hét instapmodel van 2020. Deze iPhone heeft in totaal drie camera’s: twee achterop, en een enkele lens voorop. Het toestel is razendsnel, leent zich dankzij het grote (oled-)scherm goed voor het kijken van films en gaat dankzij de relatief grote accu lekker lang mee. Ook fijn: het toestel kan overweg met 5G. Hierdoor weet je zeker dat je de komende jaren razendsnel kunt internetten.

Hij is verkrijgbaar is zes verschillende kleuren en twee verschillende opslagcapaciteiten. Let er wel op dat deze iPhone standaard zonder oplader en oordopjes in de doos geleverd wordt. Heb je nog geen adapter of EarPods in huis? Dan moet je die er dus los bij aanschaffen. 

Momenteel is de iPhone 12 in combinatie met een abonnement al een stuk goedkoper verkrijgbaar dan als je hem los koopt. Hieronder hebben we een aantal aanbiedingen voor je uitgelicht. Bij de meeste providers ontvang je de hoogste korting als gebruik kunt maken van combinatievoordeel. Dit betekent dat je thuis dan al gebruikmaakt van het netwerk van bijvoorbeeld Vodafone, T-Mobile of KPN.


iPhone 12 Pro

Tegelijkertijd met de iPhone 12 is ook de iPhone 12 Pro op de markt gebracht. De iPhone 12-telefoons lijken behoorlijk op elkaar. Het grootste verschil zit ‘m in de camera. De Pro-telefoons hebben namelijk een drievoudige camera achterop, terwijl de normale 12 het bij twee lenzen houdt. Ook heeft de 12 Pro een LiDAR-scanner. Deze gebruik je bijvoorbeeld voor het maken van portretfoto’s en bij augmented reality-apps. Ook helpt de dieptesensor ervoor dat portretfoto’s beter uit de verf komen.

De iPhone 12 Pro is een stuk prijziger dan de iPhone 12. Momenteel lopen er bij de grote drie providers wel diverse acties om het toestel aantrekkelijker te maken. Zo ontvang je bij Vodafone tot 300 euro korting. Profiteer je tijdens de GOGOGO Deals van T-Mobile van een korting die kan oplopen tot 12,50 euro per maand. Bij KPN lopen momenteel de EK snelpakkers waardoor je profiteer van gratis extra data bij je bundel of een scherpe korting krijg op een unlimited abonnement.


iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is net zo krachtig en heeft dezelfde functies als de iPhone 12, maar zit in een compactere behuizing. Dit toestel heeft een 5,4 inch-scherm, twee camera’s achterop en is klaar voor de toekomst dankzij 5G-internet. De mini is het goedkoopst van de vier iPhone 12-modellen en verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Ook de iPhone 12 mini is inmiddels een stuk voordeliger verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Bij de meeste providers lopen momenteel diverse acties om dit toestel nog aantrekkelijk te maken. Zo ontvang je bij Vodafone, T-Mobile en Tele2 een totaal korting bij aanschaf van deze telefoon. Bij KPN profiteer je momenteel van gratis extra data bij je bundel of van een hoge korting op een unlimited abonnement.


iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is de grootste en beste iPhone die tot nu toe is gepresenteerd. Hij is net zo krachtig als de iPhone 12 Pro, maar heeft een groter scherm. Verder heeft de grootste iPhone van 2020 drie camera’s op de achterkant. Verder draait deze iPhone op de A14-processor waardoor de iPhone 12 Pro Max razendsnel is. Ook deze iPhone ondersteunt 5G-internet. Wederom zitten ook bij dit model geen oplader en oordopjes in de verpakking. De iPhone 12 Pro Max is een prima keuze voor de veeleisende gebruiker die een grote smartphone wil. Het toestel is razendsnel, heeft een mooi oled-scherm en uitstekende accuduur. De camera’s zijn veelzijdig en maken in de meeste omstandigheden erg goede foto’s.

Ook voor deze iPhone lopen momenteel goede acties bij providers. Bij Vodafone ontvang je momenteel tot 204 euro korting. Bij T-Mobile krijg je 12,50 euro per maand. Wederom kun je bij KPN profiteren van gratis extra data bij je bundel of een scherpe korting krijg op een unlimited abonnement.


Korting op Apple tijdens de iDays bij Amac

Amac idays

Ben je nog op zoek naar goeie aanbiedingen op Apple-producten? Dan kun je eens kijken bij Amac, waar ze momenteel de iDays hebben lopen. Tot en met zaterdag 3 juli profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Van MacBook, iMac, Apple Watch tot de iPhone 12. Wij zetten de beste deals voor je op een rijtje:

Benieuwd naar alle aanbiedingen? Klik dan op de button.


De prijzen van bovenstaande producten zijn voortijdig door de partner aan ons aangeleverd. Het kan gebeuren dat de partner hier tijdens de actieperiode aanpassingen op doet. Wij doen daarom ons best om zo snel mogelijk hierop te anticiperen, om jou de juiste deal te tonen.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de marketingafdeling van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's