Derde publieke bèta iOS 11 nu te downloaden
Erwin Vogelaar

Apple stelt de derde bèta van iOS 11 beschikbaar. Doe je mee met het bètaprogramma? Dan kun je nu updaten. Wachtte je op een stabiele versie van het besturingssysteem? Dan kun je deze versie overwegen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iOS 11 derde bèta nu te downloaden

Je mag met de derde bèta van iOS 11 aan de slag, want deze testversie is nu te downloaden voor je iPhone of iPad. Apple stuurt testversies eerst uit naar ontwikkelaars, zodat zij hun apps kunnen testen op het nieuwe systeem. Iets later krijgt ook het grote publiek toegang.

ios 11 derde bèta

De derde publieke bèta van iOS 11 installeren

Om deze derde publieke bèta te downloaden, dien je de volgende stappen te doorlopen.

  1. Op het iOS-apparaat waar je de bèta op wil installeren, ga je naar de bètawebsite van Apple;
  2. Daar log je in met je Apple ID;
  3. Tik vervolgens bij ‘Get started’ op ‘Enroll your iOS device’;
  4. Kies nu voor ‘Download Profile’;
  5. In de Instellingen die worden geopend kies je voor ‘Installeer’ en doorloop je de stappen.

Deze derde bèta van iOS 11 is uiteraard stabieler dan de vorige twee bètaversies. Daarom is dit een uitstekend moment om je toestel eindelijk in te schrijven en de vernieuwingen van iOS 11 zelf te ervaren. Voor je dit doet, is het wel verstandig om een back-up te maken van je toestel. Hoewel deze versie van iOS 11 al aardig compleet is, kan er nog best wat mis gaan. Het blijft een bètaversie.

Nieuw in iOS 11

iOS 11 brengt een aantal opvallende veranderingen naar je iPhone of iPad. Denk aan een vernieuwd Bedieningspaneel om snelle instellingen te bereiken, maar ook de mogelijkheid om makkelijk een schermopname te maken. De App Store ziet er ook plots heel anders uit. Als iOS 11 officieel lanceert kun je ook het toffe ARKit gebruiken. Meer informatie vind je in onze uitgebreide iOS 11 preview.

Het laatste nieuws over iOS 11

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.