Van A naar B met taxi, ov of deelscooter: alles in één app (ADV)

2 april 2024, 14:00
3 min leestijd
Van A naar B met taxi, ov of deelscooter: alles in één app (ADV)

Gesponsord door:

Verwijder alle verschillende apps voor deelvervoer, taxi’s en het OV maar van je iPhone, want je hebt er nog maar één nodig: umob. Dit is waarom je de umob-app niet kan missen op je iPhone.

3 redenen om umob te downloaden

De manier waarop we ons door de stad verplaatsen is aan het veranderen. Er verschijnen steeds meer fietsen, scooters en zelfs auto’s die iedereen mag gebruiken. Je reserveert via de app van de aanbieder, maar dat aanbod is per stad verschillend en helaas blijft het niet bij slechts één aanbieder. Het gevolg: je appbibliotheek staat vol met deze apps.

De verschillende apps kan je nu van je iPhone verwijderen, want je hebt nog maar één app nodig voor deelvervoer, taxi’s en OV: umob. Je ziet in deze app live en precies waar een scooter of fiets beschikbaar is, van welke aanbieder dan ook. Vervolgens reserveer, start en stop je ritten in dezelfde app met één account. Pak je liever de bus of de trein? Dan zie je waar het dichtstbijzijnde station is. Wij geven je drie redenen waarom je niet zonder deze app kunt.

1. Nooit meer switchen tussen apps

Er ontstaan steeds meer verschillende manieren om van A naar B te gaan. De hoeveelheid aanbieders groeit met de minuut en het aanbod verschilt per stad en land. Elke aanbieder heeft bovendien weer een eigen app met een eigen account, waardoor je tien tot twintig apps op je telefoon hebt staan. Met umob hoef je voortaan nog maar een enkel wachtwoord te onthouden.

Op één plek vind je elke manier van reizen en reserveer, boek en betaal je direct. Je wordt niet omgeleid naar andere apps en hoeft ook geen andere accounts meer aan te maken voor de diverse services. Denk aan een deelscooter of (bak)fiets. Ook taxi’s of gewoon het OV zijn in umob terug te vinden. Daardoor zijn dus echt alle manieren van vervoer in één app gebundeld. Alle aanbieders die we in Nederland momenteel kennen, zoals Check, Felyx en meer, zijn via umob te boeken.

Er zijn geen extra kosten aan het gebruik van de app verbonden. Ben je niet onderweg met deelvervoer, dan betaal je ook helemaal niets. Je bent trouwens ook niet duurder uit door umob te gebruiken, want de app hanteert dezelfde prijzen als wanneer je direct bij de aanbieder een voertuig zou reserveren.

2. Binnen drie minuten een voertuig

Je hoeft dus niet alle apps in je appbibliotheek af te gaan om het dichtstbijzijnde voertuig met de meeste batterij te vinden en dat scheelt veel tijd. Via umob heb je daardoor binnen drie minuten een vervoersmiddel geregeld. Doordat je toegang hebt tot meer dan 50.000 voertuigen in Nederland heb je binnen een mum van tijd vervoer gevonden.

Via de handige kaart zie je vervolgens duidelijk waar je jouw weg naar je eindbestemming kan beginnen. Alle vervoersmiddelen staan hier duidelijk aangegeven, zodat je niet ook nog eens eerst moet zoeken naar jouw scooter. Ook ideaal dus als je de ene dag bijvoorbeeld in Amsterdam reist, maar de volgende in Utrecht.

3. Eerste 15 euro aan ritten gratis

En de beste reden van allemaal? Wij hebben een exclusieve kortingscode voor je geregeld. Alle nieuwe klanten maken een gratis ritje met de code umobiphone15. Deze code geeft je ongeveer vier ritten. Je vindt deze direct na je aanmelding onder je account bij vouchers. Download dus snel de app, gebruik de code en ga onderweg!

Dit is hoe umob werkt

Het gebruik van umob is heel simpel. Na het downloaden maak je een account aan in de app. Dat is binnen slechts één minuut gedaan. Je voegt een identificatie en betaalmiddel toe, waarna je direct via de real-time kaart een voertuig zoekt. Doordat je dus zo veel verschillende aanbieders in de app ziet, is dat een fluitje van een cent.

Heb je er eentje in jouw buurt gevonden? Dan staat er direct bij hoe lang je moet lopen om hem te bereiken, hoeveel het je gaat kosten en meer. Boek hem en je kunt meteen onderweg gaan.

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu