Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Amazon Prime Video nu ook te gebruiken op je Apple TV

Rick van der Veer
6 december 2017, 17:03
1 min leestijd
Amazon Prime Video nu ook te gebruiken op je Apple TV
Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

Gratis

Reviewscore

7

Vanaf vandaag kun je Amazon Prime Video ook op je Apple TV gebruiken. De Prime Video-app heeft daarnaast een update gekregen, met onder meer iPhone X-ondersteuning en een verbeterde zoekfunctie.

Lees verder na de advertentie.

Amazon Prime Video op Apple TV

Amazon Prime Video, de streamingdienst van het gelijknamige online warenhuis, is vanaf vandaag ook op Apple TV te bekijken. Ondersteuning voor Apples mediaspeler was al geruime tijd uitgerold in de VS, maar werkt voortaan ook in Nederland. Googles Chromecast werkt nog altijd niet met Prime Video; Amazon’s eigen Fire TV-stick uiteraard wel.

Ook de iOS-app heeft een update gekregen. De Prime Video-app maakt nu volledig gebruik van het scherm van de iPhone X. Ook kun je via Spotlight naar films en series op de dienst zoeken. Bovendien is het assortiment van Prime Video nu te downloaden naar je iPhone of iPad, zodat je ze onderweg zonder internetverbinding kunt bekijken.

Amazon Prime Video Apple TV

Een maand geleden bracht Amazon het Prime-abonnement naar Nederland. Naast gratis verzending voor een groot deel van het assortiment, krijg je bij een Prime-lidmaatschap ook Prime Video erbij. Dat maakt het extra aantrekkelijk om een abonnement te nemen, want er zitten meer voordelen aan dan alleen maar het streamen van video.

Amazon Prime Video moet het in Nederland niet alleen tegen Netflix opnemen, maar concurreert ook met diensten als Videoland en Uitzending Gemist. Of de videodienst de moeite waard is, lees je in onze Amazon Prime Video review.

Amazon Prime Video downloaden

Via onderstaande link kun je Amazon Prime Video downloaden uit de App Store. Om te kijken heb je wel een abonnement nodig, dat zes euro per maand kost. Daarnaast dient je iPhone of iPad iOS 9 of nieuwer te draaien.

Download Amazon Prime Video in de App Store (gratis)

Amazon Prime Video

AMZN Mobile LLC

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's