De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Apple iPad Air 3

De iPad Air 3 is vermoedelijk het nieuwe standaardmodel in de iPad-lijn. Naar verwachting wordt de 9,7-inch tablet in maart 2016 aangekondigd op een evenement van Apple. Mogelijk wordt hij weer iets dunner en lichter, krijgt hij eindelijk een camera mét flitser en vier speakers zoals de iPad Pro. Op deze pagina lees je alles over de iPad Air 3, gebaseerd op de laatste geruchten en berichten.

Het laatste iPad Air 3 nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over de iPad Air 3. We zullen deze pagina regelmatig updaten naarmate meer over de tablet bekend wordt.

Lees verder na de advertentie.

Alles over de iPad Air 3

ipad air 3

De iPad Air 3 komt waarschijnlijk dit jaar op markt. In oktober van 2014 bracht Apple de iPad Air 2 uit, daarna bleef het stil rond het reguliere model. In de tussentijd kwam er wel een update voor de iPad mini en introduceerde Apple de iPad Pro.

De iPad Air 3 krijgt net als zijn voorgangers een 9,7-inch scherm, wat tussen het formaat van de mini en de Pro in zit. Tot nu toe heeft het bedrijf uit Cupertino de iPad Air steeds dunner en lichter gemaakt. Verwacht wordt dat Apple die lijn doortrekt met de iPad Air 3. Verder zou het design vrijwel identiek zijn aan zijn voorgangers. Er gaan geruchten dat Apple de iPad Air 3 tijdens een event in maart presenteert, anderen denken dat hij pas in september wordt aangekondigd met een release in oktober.

Dit zijn alvast de belangrijkste verwachtingen onder elkaar:

  • iPad Air 3 met 9,7-inch scherm en een Retina-resolutie van 2048 bij 1536 pixels
  • Vanafprijs mogelijk 499 euro voor het model met 32GB opslag
  • Releasedatum (in Benelux) waarschijnlijk in oktober 2016
  • Inclusief flitser voor foto’s aan de achterkant en vier speakers
  • Wellicht 4K-scherm en 4GB werkgeheugen

iPad Air 3 design

De iPad Air-lijn oogt al jaren hetzelfde en waarschijnlijk wordt de Air 3 niet wereldschokkend vernieuwd. Wel kan Apple de tablet wederom lichter en dunner maken. Op gelekte foto’s van een iPad Air 3-hoesje is verder te zien dat de uitsparing van de camera aan de achterkant groter wordt. Dit zou kunnen duiden op een flitser, waarmee je betere foto’s in het donker kunt maken. Verder komen mogelijk zowel onder en boven twee speakers voor beter geluid, wat bevestigd wordt door vier uitsparingen op de foto. Dat iPad Pro heeft dit al. De tablet komt waarschijnlijk beschikbaar in de bekende kleuren: spacegrijs, zilver, goud en mogelijk roségoud.

Schermafbeelding 2016-01-28 om 12.33.46

iPad Air 3 release

Apple heeft nog niets prijsgegeven over de iPad Air 3 en het is dan ook lastig inschatten wanneer hij uitkomt. Kijken we naar de vorige keer dat Apple een iPad Air op de markt bracht, dan lijkt oktober een logische maand. Maar als het bedrijf van Tim Cook de iPad Air 3 in maart al aankondigt, zou hij ook in april al kunnen verschijnen. Zodra we meer weten, lees je het uiteraard op iPhoned.

Prijs en uitvoeringen

De prijzen van de iPad Air 3 zijn naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde als die van de iPad Air 2 op dit moment. Dat betekent een vanafprijs van 499 euro voor het 16GB-model. Met 4G-ondersteuning zal de tablet duurder worden. Maar in welke opslagversies hij beschikbaar komt, is onbekend. Momenteel zijn er 16GB-, 64GB- en 128GB-varianten. Het is echter ook mogelijk dat de 16GB-versie verdwijnt en dat het instapmodel 32GB of 64GB wordt. Dat zal invloed hebben op de prijzen.

ipad touch id

iPad Air 3 specs

Wat kunnen we van de iPad Air 3 verwachten? Geruchten hebben al wat vermoedelijke specs gemeld. Zo zou de tablet 4GB aan werkgeheugen hebben, waardoor apps nog vloeiender en sneller kunnen draaien. Ook krijgt de iPad Air 3 mogelijk een 4K-scherm, wat een verdubbeling aan pixels zou betekenen ten opzichte van de iPad Air 2. Het display zou werken met de Apple Pencil. Verder wordt zoals eerder geschreven gesproken over een flitser voor de camera en vier speakers. Pas wanneer Apple het apparaat officieel presenteert, weten we precies wat de iPad Air 3 specs zijn. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Apple iPad Air 3 deals

Apple iPad Air 3

9.7 inch

64 GB

Zichtbaar gebruikt

€ 379,00

1 dag

Bekijk bij Leapp
Leapp

Apple iPad Air 3

9.7 inch

64 GB

Lichte gebruikssporen

€ 399,00

1 dag

Bekijk bij Leapp
Leapp
Vergelijk alle Apple iPad Air 3 refurbished prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Apple iPad Air 3

Maak kans op een Bol.com waardebon t.w.v. 25 euro met jouw eigen Apple-gebruikersreview. De voorwaarden van de gebruikersreviews-winactie zijn hier te vinden.

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu