WhatsApp-verslaafd: zoveel berichten heb jij in totaal verstuurd

28 februari 2024, 15:34
2 min leestijd
WhatsApp-verslaafd: zoveel berichten heb jij in totaal verstuurd

Zit je veel te vaak WhatsAppen? Of valt dat wel mee? Check maar eens hoeveel berichten je hebt verstuurd in WhatsApp, dan weet je het zeker!

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp: zoveel berichten heb jij verstuurd

WhatsApp is niet meer weg te denken van elke iPhone en er gaan dagelijks ontelbaar veel berichten heen en weer. Maar WhatsApp jij eigenlijk net wat teveel? Of vind je het wel meevallen? Check dan eens hoeveel berichten je eigenlijk hebt verstuurd in al die jaren WhatsApp.

Aantal verstuurde berichten bekijken in WhatsApp

  1. Open WhatsApp en tik op ‘Instellingen’;

  2. Scrol naar beneden en tik op ‘Opslag en data’;

  3. Tik onder ‘Netwerk’ op ‘Datagebruik’;

  4. Bij ‘Verstuurd’ onder ‘Berichten’ zie je het aantal berichten staan dat je hebt verzonden.

Het leuke is dat je niet alleen de hoeveelheid berichten ziet die je hebt verstuurd in WhatsApp. Er staat ook hoeveel appjes je hebt ontvangen. Eronder staat ook hoeveel mediabestanden je hebt ontvangen en verstuurd. Helemaal onderaan vind je ook de optie om de gegevens te herstellen.

WhatsApp verstuurde berichten

Meer updates voor WhatsApp

Er komt daarnaast een nieuwe update aan voor WhatsApp, waarmee de app eindelijk wordt opengesteld voor andere chatdiensten. Je kunt in de nieuwe versie van WhatsApp ook berichten sturen naar andere apps, zoals iMessage en Telegram. Dat is op dit moment nog niet mogelijk. Je kunt via WhatsApp nu enkel berichten sturen naar een ander WhatsApp-account.

whatsapp imessage telegram

Daarnaast heeft WhatsApp sinds kort meer opmaakopties. Je kunt dan in je berichten bullet-lijsten en genummerde lijsten gebruiken. Ook is het mogelijk om block quotes en inline code toe te voegen om tekst te markeren en te verduidelijken. Dat helpt vooral om lange stukken tekst leesbaarder te maken.

Lees meer: WhatsApp heeft nieuwe opties voor tekstopmaak (zo werken ze)

Hoeveel berichten heb jij inmiddels verstuurd met WhatsApp? Laat het ons weten in de reacties! Wil je meer Apple-tips en altijd op de hoogte blijven van het laatste Apple-nieuws? Houd dan de website in de gaten en download onze gratis iPhoned-app. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu