De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

KPN Multisim nu beschikbaar: overal bellen met Apple Watch 4G (zonder iPhone)

Piet-Jan Lentjes
31 oktober 2022, 15:39
2 min leestijd
KPN Multisim nu beschikbaar: overal bellen met Apple Watch 4G (zonder iPhone)

KPN Multisim is vanaf nu beschikbaar. Hiermee kun je een Apple Watch koppelen aan je telefoonabonnement. Je kunt dan altijd bellen en internetten met je Apple Watch zonder dat je de iPhone bij je moet hebben.

Lees verder na de advertentie.

KPN Multisim nu beschikbaar: overal bellen met Apple Watch Cellular (4G)

Een Apple Watch met 4G is ideaal voor sporters als hardlopers en wielrenners. De smartwatch kan je gegevens tracken en vertelt alles over je snelheid, hartslag en meer. Toch moet je vaak nog je iPhone op zak hebben. Bijvoorbeeld om onderweg bereikbaar te blijven of muziek te kunnen streamen.

Met KPN Multisim kun je de iPhone voortaan thuislaten. Je kunt dan op je Apple Watch Cellular bereikbaar blijven, bellen en lekker naar de nieuwste Spotify-hits luisteren. Maar je hebt daar wel een speciaal abonnement voor nodig.

Apple Watch 4G Nederland

Bij KPN kun je nu zo’n speciaal Multisim-abonnement voor je Apple Watch afsluiten. Die kost vijf euro per maand en komt bovenop je KPN-abonnement. Let op! Je deelt dan wel je databundel (en de belminuten) tussen je Apple Watch en iPhone.

Er zijn wel een paar spelregels. KPN geeft aan dat je in het buitenland niet kunt bellen, want Multisim werkt daar niet. Daarnaast heb je minstens een iPhone 8 en iOS 16.1 nodig. Je hebt ook een Apple Watch Series 4 Cellular of beter nodig om te kunnen bellen met watchOS 9.1.

Heb je nog geen Apple Watch met 4G? Dan heeft KPN ook een leuke aanbieding waar je een Apple Watch met KPN Multisim kunt kopen.

Apple Watch 4G herkennen

Heb je al een Apple Watch, maar weet je niet zeker of dit een Cellular (4G) versie is? Geen nood. Je hoeft alleen maar even naar de Digital Crown te kijken. Een Cellular Apple Watch herken je aan de rode ring of stip op de draaiknop.

Multisim: bij KPN en T-Mobile

In Nederland is Multisim voor de Apple Watch vrij nieuw, maar in het buitenland was 4G in combinatie met de Apple Watch al langer mogelijk. In België kon dat al sinds eind 2020, via Telenet. In Nederland was T-Mobile in 2021 de eerste die een Apple Watch met 4G en Multisim aanbiedt, maar er komen nu dus steeds meer providers bij!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 8
Apple Watch Series 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu