De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘Massaproductie AirPods 3 gestart, release later dit jaar’

Lars Paijmans
24 juni 2021, 9:30
1 min leestijd
‘Massaproductie AirPods 3 gestart, release later dit jaar’

Minstens zeven producenten zijn inmiddels gestart met de massaproductie van de AirPods 3. Daarmee lijkt een release dit jaar onvermijdelijk.

Lees verder na de advertentie.

AirPods 3 massaproductie van start

Dat stelt DigiTimes, een bekende naam als het om Apple-geruchten gaat. De publicatie kreeg informatie van Semco, LG Innotek, Kinsus, Unimicron, Nan Ya, Zhen Ding en AT&S over de start van de productie van onderdelen voor een hele reeks aan nieuwe Apple-producten. Van de iPhone 13 tot de Apple Watch Series 7, maar ook specifieke AirPods-onderdelen.

De nieuwe generatie AirPods zouden het design van de AirPods Pro overnemen, kortere steeltjes krijgen en beter in je oor blijven zitten. Dit zou ook de geluidskwaliteit ten goede komen, al blijft actieve ruisonderdrukking (of noise cancelling) een functie die exclusief voor de Pro-modellen gereserveerd is. Het zal de eerste upgrade voor de AirPods zijn sinds maart 2019.

‘AirPods 3 in 2021, AirPods Pro in 2022’

Daarmee lijken de AirPods 3 steeds dichterbij te komen, al blijft het lastig inschatten wanneer de nieuwe draadloze oordopjes precies verschijnen. Zo gingen er begin dit jaar al geruchten dat Apple de dopjes in maart zou presenteren, of tijdens WWDC 2021. In het verleden heeft Apple nieuwe AirPods simpelweg met een persbericht gepresenteerd, waardoor de onthulling in theorie op ieder moment kan gebeuren.

Hoewel de nieuwe reguliere AirPods dus ieder moment kunnen verschijnen, lijken de nieuwe AirPods Pro nog verder van ons verwijderd te zijn. De laatste geruchten stellen dat Apple op een release in 2022 mikt, waarbij de tweede generatie zich moet gaan onderscheiden met speciale fitness-functies.

Ook de nieuwe AirPods Pro zouden een ander design krijgen, zonder steeltjes die uit je oren steken. Wil je meer weten over de nieuwe AirPods? Check dan onze acht verwachtingen in het onderstaande artikel.

Lees ook: AirPods 3: 8 verwachtingen voor de grote AirPods-upgrade van 2021

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen