Verslavende game Dragon Hills is gratis App van de Week

Lars Paijmans
29 april 2016, 18:25
2 min leestijd
Verslavende game Dragon Hills is gratis App van de Week
Dragon Hills

Dragon Hills

€ 3,49

Reviewscore

8

Prinsessen wachten in sprookjes vaak totdat een koene ridder ze komt redden, maar daar heeft de prinses in Dragon Hills geen boodschap aan. Een week lang kun je deze app gratis downloaden, zodat je er weer een leuke game bij hebt op je iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Dragon Hills is verslavend en vermakelijk

Als je Dragon Hills gaat spelen kom je er al snel achter dat deze prinses geen lieverdje is. Als blijkt dat een ridder er liever met een lading goud vandoor gaat, springt ze op de rug van een draak om een spoor van vernieling achter te laten.

Jij bestuurt deze draak door het scherm van je iPhone of iPad op het juiste moment in te drukken. De draak graaft zich op dat moment in de grond, zodat hij met hoge snelheid weer naar boven kan vliegen. Op deze manier ga je steeds sneller en kun je complete dorpen verwoesten, goud verzamelen en ridders verslaan.

Dragon Hills is typisch zo’n spel dat je even speelt als je in de trein zit of een paar minuutjes over hebt. Binnen een paar seconden ben je aan het spelen en Dragon Hills is simpel genoeg om niet je volledig concentratie van je op te eisen. Tof zijn de kleurrijke omgevingen, die je tevens volledig kunt vernielen. Daarnaast neem je het regelmatig op tegen pittige eindbazen.

Gaandeweg ontgrendel je nieuwe draken die allemaal zo hun eigen vaardigheden hebben. Ook kom je eindbazen tegen die je zult moeten verslaan om verder te komen in het spel. Het spel krijgt regelmatig updates die nieuwe gebieden en functies toevoegen.

Dragon Hills downloaden

Omdat Dragon Hills de gratis App van de Week is, kun je het spel zeven dagen lang voor nop uit de App Store plukken. De game weegt zo’n 85MB en werkt op alle apparaten met iOS 7.1 of nieuwer.

Dragon Hills

Cezary Rajkowski

€ 3,49 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu