Gisteren kregen we de iPhone 7 RED al te zien in productafbeeldingen. Maar hoe ziet dit nieuwe rode kleurtje eruit in het echt? Deze iPhone 7 video laat het zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 7 RED unboxing te zien in video

YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) heeft al een rode iPhone 7 Plus in handen gekregen. In een video laat hij in een uitgebreide unboxing zien hoe Apple deze nieuwe iPhone verpakt heeft. Speciaal voor de (RED)-campagne zit er een nieuw foldertje in de doos van deze iPhones. Hierop kun je lezen hoe je met de aankoop bijdraagt aan de strijd tegen aids. Apple heeft inmiddels 130 miljoen dollar bijgedragen aan dit goede doel.

iPhone 7 RED

Brownlee komt tijdens het uitpakken van de rode iPhone 7 Plus ook tot de ontdekking dat het nieuwe rode kleurtje minder gevoelig is voor vingerafdrukken. Bovendien komt de kleur een stuk beter tot zijn recht als je hem direct naast de zwarte en gitzwarte iPhones ziet. Ook trekt de YouTuber de conclusie die veel andere Apple-fans gisteren ook gemaakt hebben: de witte voorkant ziet er wat gek uit met de rode behuizing. Een zwart front zou er een stuk beter bij passen, wat ook overeenkomt met de kleur van de cameralens op de achterkant.

Geen event, wel nieuwe producten

Apple organiseerde gisteren geen event, maar onthulde wel een aantal gloednieuwe producten. Voor het eerst in de geschiedenis kreeg de iPhone een tussentijdse update met de RED iPhone 7, maar was er vooral veel aandacht voor nieuwe iPads. Zo vervangt de iPad 2017 de iPad Air 2 en is de iPad mini 4 uitgerust met meer intern geheugen. In onze round-up hebben we alle aankondigingen van gisteren op een rijtje gezet. Vanaf vrijdag kun je de rode iPhone 7 kopen.

Lees ook: Round-up: deze 6 producten kondigde Apple gisteren aan

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.