Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #15 2024)

11 april 2024, 12:21
2 min leestijd
Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #15 2024)

Elke week laten we zien welke iPhone je het beste kunt kopen en waar die het goedkoopst is. Dit is de beste iPhone-aanbieding van de week!

Lees verder na de advertentie.

Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #15 2024)

We geven je elke week de beste iPhone-aanbieding, zodat je meteen weet welke smartphone van Apple je op dit moment moet kopen. We vertellen je daarbij precies om welke iPhone het gaat en waar je hem het goedkoopst kunt scoren!

iphone 15

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Dan is de iPhone 15 (128 GB) in combinatie met een Odido-abonnement deze week de goedkoopste iPhone. Het toestel kost nu namelijk 629 euro. Dat betekent dat je 340 euro korting krijgt op de adviesprijs (969 euro).

Even opletten: je krijgt 5 euro extra korting per maand, waardoor het 20 GB-abonnement net zoveel kost als het abonnement met 10 GB. Deze actie loopt nog 4 dagen, wees er dus op tijd bij!

Ook nog even goed om te weten: de prijzen veranderen heel vaak en het kan zijn dat een andere kleur soms net iets goedkoper is. Kijk daarom ook altijd even bij de andere versies hoeveel je moet betalen.

iphone 15

Is de deal al weg of afgelopen? Geen probleem! Hieronder hebben we in onze iPhone 15 vergelijker de beste prijzen voor je bij elkaar staan. En wil je de iPhone 15 nog wat goedkoper hebben? Dan vind je hier ook de prijzen voor een refurbished toestel.

Apple iPhone 15 deals

Abonnement Los toestel Refurbished

Apple iPhone 15

5000 min of 5000 sms óf

5000MB (4G)

2 jaar

€ 32,00 p/m

Eenmalig toestel € 163,00

Gemiddeld p/m: € 39,00

Bekijk bij Belsimpel
Hollandsnieuwe
Vergelijk alle Apple iPhone 15 abonnementen

Beste verhouding kwaliteit en prijs

Bij het bepalen van de goedkoopste iPhone van deze week hebben we gekeken naar de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs. Er bestaan oudere iPhones die nog wat goedkoper zijn, maar je wilt natuurlijk een iPhone die nog jaren mee kan gaan. Daarom laten we dit ook meetellen in onze beoordeling. Deze week is de iPhone 15 de goedkoopste iPhone van de week.

iphone 15

iPhone 15 in het kort

Wil je weten wat de iPhone 15 allemaal kan? Allereerst heeft de camera een flinke upgrade gekregen met een 48 megapixelsensor en 2x zoom. Ook nieuw: de iPhone 15 heeft nu een usb-c-aansluiting! Geen gedoe meer met de lightning-kabel.

Daarnaast is de notch verleden tijd! In plaats daarvan heeft de iPhone 15 een Dynamic Island. Deze kleine, slimme zwarte balk kan van vorm kan veranderen. Je kent deze functie misschien al van de iPhone 14 Pro (Max).

Verder is de batterijduur verbeterd. Dankzij de A16-chip kun je nu langer genieten van je iPhone 15 zonder je zorgen te maken over opladen. Oh ja! Met een adapter van 20 W of meer kun je de iPhone 15 binnen ongeveer een half uurtje voor de helft opladen. Wil je meer weten over de iPhone 15? Lees dan onze iPhone 15-review nog een keer door.

Meer lezen: iPhone 15 (Plus) review – nu heb je écht geen Pro meer nodig

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu