Slither.io-update biedt nieuwe besturing en modus

Rutger Otto
3 juni 2016, 17:11
2 min leestijd
Slither.io-update biedt nieuwe besturing en modus
slither.io

slither.io

Gratis

Reviewscore

8

Het populaire slangenspel Slither.io heeft een update gekregen. De game voegt onder meer nieuwe besturingsmogelijkheden toe, zodat het beter past bij je speelstijl.

Lees verder na de advertentie.

Slither.io update

Na ruim een maand is Slither.io nog steeds één van de meest populaire gratis apps in de App Store. Om het spelletje nog beter te maken, hebben de makers een update uitgebracht met drie nieuwe mogelijkheden.

Lees ook: 6 Slither.io tips om eerste te worden

1. Nieuwe besturing

In Slither.io dien je een slang door een open ruimte te bewegen. Je slokt bolletjes op om te groeien en je probeert andere slangen te ontwijken, want raak je ze, dan ben je game over en begin je helemaal opnieuw. De besturing was altijd heel simpel: je veegt op het scherm in de richting die je op wil en de slang beweegt vanzelf. Maar dat was niet voor iedereen even prettig, want op deze manier zat je hand al snel in het beeld, waardoor het overzicht misschien niet optimaal was.

slither.io update

Voor spelers die dat niet prettig vonden, is er een nieuwe besturingsmogelijkheid toegevoegd. Via de instellingen kun je kiezen voor een virtuele joystick. Daarmee bestuur je de slang met je duim in de linkerhoek. Het is even wennen, maar mensen die eerder afhaakten door de besturing, zouden het met de update weer een kans kunnen geven.

2. Boostknop

Er is ook een nieuwe boostknop toegevoegd voor de nieuwe besturingsmodi. De knop wordt getoond als pijltje omhoog en je vindt ‘m aan de rechterkant van het scherm, boven de minimap die je positie op het speelveld toont. Door je vinger op de knop te houden, geef je extra ‘gas’. De slang gaat dan ineens een stuk sneller. Handig als je moet ontsnappen of een andere slang juist klem wil zetten.

3. AI-modus

Geen zin om online te spelen? Slither.io heeft nu ook een offline-modus waarin je tegen AI speelt. Er zijn dus wel andere slangen die over het speelveld bewegen, maar in tegenstelling tot de hoofdmodus zijn deze niet van echte mensen en worden ze door de computer bestuurd. De modus is handig voor als je bijvoorbeeld niet op wifi kan of als je gewoon wat wil oefenen.

slither.io

Lowtech Studios LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu