De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

In Nederland door natuurgebieden wandelen met iPhone app

Redactie
23 juli 2012, 7:29
1 min leestijd
In Nederland door natuurgebieden wandelen met iPhone app

Ben je gek op wandelen en dan vooral door natuurgebieden in Nederland? Dan is de app Wandelen ideaal om op je iPhone te downloaden. Deze app biedt toegang tot een enorm aanbod van wandelroutes in allerlei natuurgebieden in Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Per provincie beschikbaar

Je vindt de natuurgebieden per provincie gerangschikt en deze zijn meteen zichtbaar op de kaart. De gratis versie van de app Wandelen geeft een overzicht van tientallen natuurgebieden in verschillende provincies. Je hebt de mogelijkheid om via in-app aankopen alle natuurgebieden in een specifieke provincie te kopen. De prijs voor een in-app aankoop is 3,99 euro per provincie. Ben je een fanatieke wandelaar, dan kun je ook de complete versie met wandelroutes in natuurgebieden door heel Nederland downloaden. Je bent dan 11,99 euro kwijt.

Informatie wandelroute

Naast de duidelijk aangegeven routes, vind je ook allerlei informatie over de wandelroute in de app. Zo zie je de startpunten en paaltjes en heb je de mogelijkheid om onderweg naar een andere route over te stappen. Om je een indruk te geven van het aantal wandelroutes en natuurgebieden: in de provincie Zuid-Holland vind je dertig natuurgebieden en 56 wandelroutes. In de provincie Noord-Brabant loop je langs een van de 159 wandelroutes van de 105 natuurgebieden. Indien er nieuwe wandelroutes beschikbaar komen, worden deze automatisch naar de app gedownload. Het aantal GPS routes is nog beperkt, maar daar wordt aan gewerkt. Daaraan kun jezelf ook een bijdrage leveren door tijdens het wandelen van een route de ingebouwde tracking functie in te schakelen en de route na afloop naar de redactie van de app zenden.

Download de gratis versie van de app Wandelen op je iPhone en bepaal daarna of je een in-app aankoop wilt doen.

Wandelen

Adriaan Doorn

Gratis via App Store
Wandelen
Wandelen
Wandelen
Wandelen
Wandelen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu