Facetune 2 zorgt voor stijlvollere selfies

Thomas Haenen
28 november 2016, 19:11
2 min leestijd
Facetune 2 zorgt voor stijlvollere selfies
Facetune Editor by Lightricks

Facetune Editor by Lightricks

Gratis

Reviewscore

7

Ook zo’n moeite met het maken van de perfecte selfies? FaceTune 2 helpt je een handje, met eindeloze tools die je gezicht weer een tikje frisser laten lijken.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Facetune 2

In het maken van een goede selfie gaat al gauw aardig wat tijd zitten. Je moet de juiste pose vinden, fijne belichting en je gezicht goed in de plooi houden. Dat is, mede door die tijdsinvestering, lang niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er apps die zelfs van een minder geslaagde selfie nog een meesterwerk weten te maken.

Eén van de beste selfie-apps is daarom Facetune 2. Deze applicatie barst van de opties om je gezicht op te poetsen. Maak de foto direct in de app en je krijgt tal van keuzes voorgeschoteld. Zo kun je bijvoorbeeld je tanden witter en stralender maken, wat kleur toevoegen aan je wangen en je gezicht egaler laten lijken. Wallen, puisten en andere oneffenheden kunnen weggevaagd worden door de app.

Wel viel het ons op dat soms erg makkelijk is om door te schieten. Voor je het weet heb je wel een heel bleek, gladgetrokken geschikt dat er erg nep uit ziet. De app biedt bovendien een optie om te schakelen dus foto’s vooraf en na afloop, zodat je goed kunt zien wat je allemaal aangepast hebt.

Ben je tevreden met je gezicht, maar niet helemaal met je omgeving? Ook dat kan Facetune 2 aanpassen. Met filters, andere achtergronden en lichteffecten wordt de look van je selfie verder veranderd.

Lightricks, de ontwikkelaar van Facetune 2, heeft uitgebreide ervaring met selfie-apps. De eerste versie van Facetune werd echter tegen betaling aangeboden in de App Store. Deze nieuwe variant is gratis, maar beschikt wel over een groot aantal in-app aankopen. Wil je meer filters of nieuwe manieren om je gezicht op te poetsen, dan kun je die voor een klein bedrag aanschaffen.

Facetune 2 downloaden

Je kunt Facetune 2 gratis downloaden via onderstaande link. De app werkt op elk apparaat met iOS 9 of nieuwer en vereist 114MB opslagruimte.

Facetune Editor by Lightricks

Lightricks Ltd.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu