Viaplay aanbieding: bekijk de Formule 1 met 20% korting

Elke dag een gratis app op je iPhone met App van de Dag

Redactie
9 oktober 2012, 7:29
1 min leestijd
Elke dag een gratis app op je iPhone met App van de Dag

De App van de Dag is gelanceerd in Nederland. Met deze applicatie kun je elke dag een betaalde applicatie gratis downloaden op je iPhone. Dagelijks wordt een app gedurende vierentwintig uur gratis ter beschikking gesteld.

Lees verder na de advertentie.

App van de Dag

Er zijn veel gratis apps en betaalde apps te verkrijgen in de Nederlandse App Store, maar met de App van de Dag applicatie kun je vanaf nu betaalde apps downloaden zonder er geld aan kwijt te zijn. Het concept heeft zich al in vele landen bewezen, zoals in Duitsland, Frankrijk, Italië en in de Verenigde Staten. Het team achter App van de Dag zal elke dag opnieuw een selectie van de beste betaal applicaties maken. Met de ontwikkelaars ervan worden onderhandelingen gevoerd om de app gedurende vierentwintig uur gratis aan te bieden aan de gebruikers van onder meer de iPhone.

Push berichten

Je hebt de mogelijkheid om bij het downloaden van de App van de Dag de keuze te maken om push berichten te ontvangen. Zo hoef je geen aanbieding te missen, maar je kunt natuurlijk zelf ook dagelijks even een kijkje bij de App van de Dag nemen om te kijken of je de betaalde app gratis wilt ontvangen. Je kunt in elk geval veel geld besparen door van de gratis aanbiedingen gebruik te maken.

Uiteraard kun je de App van de Dag zelf ook gratis downloaden op je iPhone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu