Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Viaplay

Sanne Rosendaal
2 min leestijd
Viaplay

Viaplay is vooral bekend om het aanbod van de Formule 1 en de Premier League, maar de streamingdienst heeft nog meer te bieden. Ontdek snel alles over deze dienst.

Lees verder na de advertentie.

Het aanbod van Viaplay

Viaplay is een streamingdienst dat een divers aanbod aan entertainment biedt, variërend van films en series tot sport en documentaires. Vooral voor sportliefhebbers is Viaplay een populaire dienst, met live uitzendingen van voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga. Als je een fan bent van darten, ben je hier ook aan het juiste adres.

Sinds 2022 heeft ViaPlay ook de uitzendrechten van de Formule 1 verworven, waardoor je komend seizoen (vanaf 2 maart) elk weekend live kunt kijken. Met een abonnement op ViaPlay krijg je tevens toegang tot F1 TV Pro in 2024, waar je kunt genieten van historische beelden en andere extra’s van de Formule 1. Er is dus genoeg te zien voor de sportliefhebber.

Naast sportwedstrijden kijk je naar veel meer entertainment. Denk aan reality-tv met aanraders als de verschillende Below Deck-series of Keeping Up With the Kardashians. Is het tijd voor een filmavondje, dan is er ook zeker genoeg keuze. Zo kijk je er veel Nederlandse romantische comedy’s. Of je nu op zoek bent naar spannende actiefilms, meeslepende dramaseries of live sportevenementen, ViaPlay heeft voor elk wat wils.

Viaplay prijzen

Op dit moment heb je de keuze uit twee verschillende abonnementen. Het maandelijkse abonnement kost 15,99 euro per maand. Voor een jaarabonnement betaal je slechts 12,79 euro per maand, dat komt uit op 153,48 euro per jaar. Het abonnement duurt dan twaalf maanden, maar je krijgt wel twintig procent korting. Dat is behoorlijk wat, zeker als je kijkt naar de duurdere prijzen die Viaplay binnenkort invoert.

De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat er 22 mei 2024 de maandelijkse prijzen veel hoger worden. Je betaalt dan maar liefst 17,99 euro per maand. Met de nieuwe maandelijkse prijzen ben 215,88 euro kwijt per jaar. Dat is niet de enige verandering, want het jaarabonnement verdwijnt dan. Vanaf 11 maart is het al niet meer mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten.

ViaPlay voetbal kijken

Abonnement afsluiten

Op dit moment heb je dus nog twee opties bij het afsluiten van een abonnement op Viaplay. Je kunt kiezen voor een maandabonnement, dat is 15,99 euro per maand (vanaf 22 mei 17,99 euro). Of je kiest voor een jaarabonnement van 153,48, dat uitkomt op 12,79 euro per maand. Ben je van plan om binnenkort een abonnement af te sluiten? Wees er dan snel bij, want vanaf 11 maart verdwijnt het jaarabonnement.

We raden daarom aan om vlak vóór 11 maart nog een jaarabonnement af te sluiten, zo ben je de komende twaalf maanden veel goedkoper uit. Je bespaart dan maandelijks meer dan vijf euro, dat uitkomt op 62,40 euro per jaar. Naast de optie om direct een abonnement te nemen, kun je ook bij je internet en tv provider een abonnement afnemen. Viaplay is namelijk ook beschikbaar bij Odido, Ziggo, KPN en Youfone.

Lees het laatste nieuws over ViaPlay

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu