Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

‘Nieuwe usb-kabel van Apple verschijnt niet met de iPhone 6’

Rutger Otto
25 augustus 2014, 10:46
2 min leestijd
‘Nieuwe usb-kabel van Apple verschijnt niet met de iPhone 6’

Het is niet alleen druk met iPhone 6 geruchten, ook iPhone 6 accessoires worden breed uitgemeten. De gaafste daarvan is de nieuwe iPhone kabel, die een tweezijdige usb-aansluiting zou hebben, waarmee je hem nooit meer op zijn kop in de poort steekt.

Lees verder na de advertentie.

Volgens een verkoper van Apple-producten, moca.co, haalt de slimme iPhone kabel de release van het nieuwe vlaggenschip van Apple niet. Dat baseert het bedrijf tenminste op het uitblijven van orders van Apple bij de producent. Ook in losse verkoop zal de kabel volgens Moca dit jaar niet meer halen.

‘Dit jaar geen omkeerbare iPhone kabel’

“We zijn geïnformeerd door de officieel aangewezen producent van Apple dat de nieuwe omkeerbare usb-kabel niet met de iPhone 6 zal worden uitgebracht”, valt op de site te lezen. “Hoewel Apple fans geen revolutionaire kabel hoeven te verwachten, betekent dat niet het einde van de kabel.”

Zoals het er naar uit ziet, heeft Apple voorbeelden van de kabels opgestuurd naar het productiebedrijf, maar is de daadwerkelijke productie nog niet in gang gezet. Als dat wel gebeurt, kan het nog een aantal maanden duren voordat klanten de nieuwe iPhone kabels kunnen kopen.

Moca.co is overigens geen bekende lekker op het gebied van Apple-producten, wat dit nieuws niet meer dan een gerucht maakt. Het zou voor Apple mogelijk moeten zijn om op tijd nieuwe kabels te kunnen leveren. Anders kun je altijd nog naar accessoiremaker Truffol, dat al een omkeerbare usb-kabel voor de iPhone heeft gemaakt.

iPhone 6 geruchten

Op 9 september kondigt Apple hoogstwaarschijnlijk de iPhone 6 aan. Die komt er volgens wel heel hardnekkige geruchten in twee varianten: een 4,7 inch- en 5,5 inch versie. Beide modellen moeten dunner zijn dan de iPhone 5S en afgeronde schermranden krijgen.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu