iPhoned geeft 2x een iPhone X weg! Zo doe je mee met de winactie

Lars Paijmans
28 september 2017, 15:18
3 min leestijd
iPhoned geeft 2x een iPhone X weg! Zo doe je mee met de winactie

September is Apple-maand, en dat viert iPhoned met een bijzondere winactie. Doe mee en wie weet word jij de eigenaar van een gloednieuwe iPhone X (voorheen iPhone 8)! Dit jaar maak je zelfs twee keer kans. Wil jij een iPhone X winnen? Zo doe je mee.

Zo kun je een iPhone X winnen

De beste iPhone ooit gaat de iPhone X heten, en iPhoned geeft er twee weg. Net zoals voorgaande jaren geven we onze lezers de kans om meteen met de nieuwste iPhone aan de slag te gaan, zonder een euro uit te geven.

iPhone X winnen

Dat is dit jaar meer dan ooit de moeite waard, want de iPhone X is een absolute klapper! Met een haarscherp oled-display, nieuw design, gezichtsherkenning en draadloos opladen wordt dit de iPhone waar we jaren op hebben gewacht. Dit betekent ook dat er een flink prijskaartje van ruim 1100 euro aan het nieuwe toestel hangt.

Daar hoeven de winnaars van onze prijsvraag zich in ieder geval geen zorgen over te maken. Hij of zij krijgt dit toestel namelijk helemaal gratis, zonder addertjes onder het gras of verdachte kleine lettertjes. Voor deze bijzondere iPhone besloten we nog een stapje verder te gaan dan voorgaande jaren: we verloten dit keer namelijk niet één, maar twee gloednieuwe toestellen onder onze lezers. Zo kun je ze winnen.

1. Download onze iPhoned-app

Veel van onze lezers hebben hem al op hun iPhone staan: onze eigen iPhoned-app. Door de app te installeren, kun je jezelf inschrijven om kans te maken op de iPhone X. Start de app op en je ziet een oranje balk waarmee je jezelf kunt inschrijven voor de winactie. Heb je de balk weg getikt, dan kun je de winactie terugvinden in het zijmenu van de app.

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een andere manier om kans te maken is door jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

3. Of doe het allebei en maak nog meer kans

Of je nu via de app of de nieuwsbrief meedoet: iedereen maakt evenveel kans op een gloednieuwe iPhone X te winnen. Wel kun je je kansen natuurlijk verdubbelen door jezelf op beide manieren in te schrijven.

Wanneer maken we de winnaars bekend?

De iPhone X is de eerste iPhone in jaren die niet in september verschijnt. In tegenstelling tot de iPhone 8 en 8 Plus moeten we tot november wachten om dit toestel in huis te halen. Deze latere release heeft ook invloed op onze actie, die we hierdoor wel wat langer kunnen laten lopen.

Hoewel de iPhone X pas op 3 november verschijnt, maken we de eerste winnaar op maandag 2 oktober bekend, en krijgt hij of zij het toestel zodra deze verkrijgbaar is. De tweede winnaar maken we op 3 november -de dag dat de iPhone X uitkomt- bekend. Als je op 2 oktober dus niet de gelukkige bent, maak je automatisch kans om de tweede winnaar te worden. Je hoeft je hiervoor niet opnieuw in te schrijven of de app te downloaden. Dit geldt ook voor bestaande nieuwsbrieflezers, zij doen ook automatisch mee met deze actie.

We wensen iedereen heel veel succes, en de winnaars alvast veel plezier met hun iPhone X!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu