Is deze fake Apple Watch Ultra beter dan het origineel?

Piet-Jan Lentjes
13 december 2022, 10:15
2 min leestijd
Is deze fake Apple Watch Ultra beter dan het origineel?

De Apple Watch Ultra is nog maar net uit, maar er zijn nu al fake versies van de smartwatch verschenen. Je hebt dan een Apple Watch Ultra voor zo’n 50 euro. Maar is hij beter dan het origineel?

Lees verder na de advertentie.

Fake Apple Watch Ultra: beter dan het origineel?

Net als bij de iPhone en de reguliere Apple Watch is er nu ook een fake versie van de Apple Watch Ultra opgedoken. Voor omgerekend zo’n 50 euro krijg je een smartwatch die (op een beetje afstand) verdraait veel op een echte lijkt. Maar wat krijg je er voor terug?

YouTuber Phone Repair Guru heeft de proef op de som genomen en een fake Apple Watch Ultra gekocht. Wat hem meteen opviel was dat de neppe smartwatch op afstand erg veel op de originele Apple Watch Ultra leek. Ook de meegeleverde bandjes zijn een een-op-een kopie en zijn zelfs te gebruiken op een echte Ultra.

Apple watch ultra fake

Toen hij de neppe Apple Watch Ultra inschakelde was het verschil wel goed te zien. De helderheid van het scherm was een stuk lager en de geïnstalleerde software reageerde traag. De fake Apple Watch Ultra had wel de bekende bolletjes met apps, net als de echte Apple Watch. Het scrollen ging echter veel minder vloeiend en het zag er allemaal veel minder imposant uit.

De Youtuber had nog veel meer opmerkingen over de Apple Watch ultra-kloon. Wil je het hele filmpje zien? Bekijk hem dan hieronder!

$50 Fake APPLE Watch ULTRA?

Alleen voor de looks

Alle zaken rondom wetgeving en legaliteit daargelaten: wanneer je alleen de look van de Apple Watch Ultra wilt, dan is deze fake bijna niet te onderscheiden van de real deal. Maar wil je hem ook gaan gebruiken, dan kun je beter een echte Apple Watch (Ultra) kopen.

Apple Watch kopen

Ben je na het lezen van dit bericht wel toe aan een echte Apple Watch? De Apple Watch Series 8 en de Apple Watch Ultra zijn de nieuwste smartwatches van Apple, maar ze zijn ook de duurste.

Apple Watch Series 8 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 289,95

Bekijk prijzen

Refurbished

€ 329,-

Bekijk prijzen

Voor de prijsbewuste Apple-fan hebben we daarom op iPhoned de Apple Watch-prijsvergelijker. Je kunt hiermee makkelijk en snel alle aanbiedingen en deals van winkels met elkaar vergelijken. De Apple Watch is onder andere te filteren op kleur, garantietermijn en levertijden.

Wil je een echte Apple Watch, maar sowieso niet teveel uitgeven? Dan is de Apple Watch SE de smartwatch voor jou.

Apple Watch SE 2022 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 239,95

Bekijk prijzen

Refurbished

€ 229,-

Bekijk prijzen

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Ultra
Apple Watch Ultra

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu