Apple TV Plus proefabonnement is opnieuw verlengd, nu gratis toegang tot juli 2021

Kaylee Laurens
16 januari 2021, 12:46
1 min leestijd
Apple TV Plus proefabonnement is opnieuw verlengd, nu gratis toegang tot juli 2021

Apple verlengt de gratis proefabonnementen van Apple TV Plus. Die duren normaal een jaar, maar daar komt nu nogmaals extra tijd bij.

Lees verder na de advertentie.

Apple TV Plus proefabonnement is met 6 maanden verlengd

Wie een iPhone, iPad, iPod, Apple TV of Mac aanschaft, krijgt een gratis Apple TV Plus-proefabonnement van een jaar. Gebruikers met gratis abonnementen die tussen februari 2021 tot juni 2021 zouden aflopen, krijgen nu een verlenging tot juli. Zo krijg je dus meer tijd om gratis te genieten van de films en series op de tv-dienst.

Apple TV Plus

Voor de klanten die nog gebruik maken van het eerste gratis proefabonnement, die in november 2019 van start ging, betekent dit nogmaals een verlenging. In totaal hebben de Apple TV Plus-gebruikers van het eerste uur nu negen maanden extra gratis toegang.

De eerste Apple TV Plus-verlenging werd in oktober aangekondigd en zorgde voor gratis proefvernieuwingen tot februari. Deze nieuwe verlening betekent dat gebruikers met proefabonnement er nu nog eens zes maanden gratis TV Plus bovenop krijgen.

De reden van de gratis verlenging is het grote aantal productievertragingen. Tot nu toe heeft slechts één serie, waarmee de dienst werd gelanceerd, zijn tweede seizoenpremière gehad. Andere series wachten nog op een tweede seizoen. Het verlengen van de proefabonnementen zou een manier kunnen zijn om het gebrek aan nieuwe content te compenseren.

Tegemoetkoming betalende abonnees

Gelukkig worden de mensen die gewoon betalen voor Apple TV Plus niet overgeslagen. Om deze groep te compenseren, krijgen ook zij tot 1 juli 2021 gratis toegang.

Wie een jaarabonnement vooruit heeft betaald, krijgt tot die datum 4,99 euro per maand aan Apple ID-krediet gestort. Dit kun vervolgens gebruiken om films te huren, apps te kopen of te betalen voor bijvoorbeeld iCloud.

Lees meer over Apple TV Plus

Bron: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu