De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Proefabonnementen Apple TV Plus met maximaal drie maanden gratis verlengd

Mike Peek
9 oktober 2020, 9:03
2 min leestijd
Proefabonnementen Apple TV Plus met maximaal drie maanden gratis verlengd

Apple verlengt de gratis proefabonnementen van Apple TV Plus. Die duren normaal een jaar, maar daar komen nu maximaal drie maanden bij.

Lees verder na de advertentie.

Drie maanden gratis Apple TV Plus extra

Wie sinds september 2019 een iPhone, iPad, iPod, Apple TV of Mac aanschaft, krijgt een gratis Apple TV Plus-proefabonnement van een jaar. De eerste abonnementen zouden binnenkort verlopen, maar Apple verlengt ze met maximaal drie maanden. Je krijgt dus meer tijd om gratis te genieten van de films en series op de tv-dienst.

Apple TV Plus is gelanceerd op 1 november 2019. Wie direct op die dag aan zijn proefperiode begon, krijgt nu toegang tot 1 februari 2021. Als je op 28 november 2019 je abonnement activeerde, kun je gratis kijken tot 28 februari aanstaande. De actie eindigt hoe dan ook eind februari. Als je dus eind december 2019 begon met kijken, krijg je ‘slechts’ een goede twee maanden extra.

Apple TV Plus aanbod

Je hebt alleen iets aan deze gift als je abonnement inging tussen 1 november 2019 en 31 januari 2020. Wie ná 31 januari 2020 aan zijn proefabonnement begon, heeft pech. Je krijgt dan geen extra maanden cadeau.

Krediet voor betalende abonnees

Het is niet bekend waarom Apple plotseling zo gul is. Misschien wil het bedrijf zijn klanten de lange coronawinter doorhelpen door het Apple TV Plus-proefabonnement te verlengen. Het kan ook dat de productie van series en films door de uitbraak van het het virus vertraging op heeft gelopen. Het verlengen van de proefabonnementen zou een manier kunnen zijn om het gebrek aan nieuwe content te compenseren.

Er zijn natuurlijk ook mensen die gewoon betalen voor Apple TV Plus. Een abonnement kost normaal gesproken 4,99 euro per maand. Om deze groep niet voor het hoofd te stoten, krijgen ook zij tot 1 februari gratis toegang.

Wie een jaarabonnement vooruit heeft betaald, krijgt tot die datum 4,99 per maand aan Apple ID-krediet gestort. Dat kun je gebruiken om bijvoorbeeld films te huren, apps te kopen of te betalen voor bijvoorbeeld iCloud.

Lees meer over Apple TV Plus

Bron: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu