De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Met Zenly weet je altijd waar je vrienden zijn

Wouter Nijsen
22 mei 2016, 10:37
2 min leestijd
Met Zenly weet je altijd waar je vrienden zijn
zenly - your world

zenly - your world

Gratis

Reviewscore

7,5

Zenly is een nieuwe app waarmee je altijd kunt checken waar je vrienden zijn. Handig als je je op een festival bevindt, of gewoon elkaars locatie wil delen.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Zenly

Zenly lijkt in de basis erg op de Zoek mijn Vrienden-app van Apple. Je installeert de app, geeft ‘m toegang tot je locatie en nodigt vervolgens een aantal vrienden of familieleden uit om de applicatie te gebruiken. Vervolgens zie je je eigen locatie en die van anderen op een grote kaart, waarbij iedereen met een bolletje en foto worden aangegeven.

De app is vooral handig wanneer je samen met wat vrienden op een festival bent en wil kunnen checken waar ze precies zijn. Niet iedereen reageert immers gelijk op een berichtje. Handig is dat je je locatie ook voor bepaalde tijd kunt delen. Hiervoor stuur je vanuit Zenly een link, die de ander vervolgens in een browser kan openen.

Het is duidelijk te zien dat de ontwikkelaars veel tijd hebben gestoken in Zenly. De app werkt opvallend snel en kaarten worden lekker vlot ingeladen. Daarnaast kun je met een druk op de knop nieuwe vrienden uitnodigen en bepalen wat ze precies over jou kunnen zien.

Ook belangrijk is dat Zenly geen accuvreter is. Ondanks dat de locatie van je iPhone wordt opgehaald om informatie te tonen, worden achter de schermen een aantal slimmigheidjes toegepast om het accuverbruik binnen de perken te houden. Zo wordt jouw locatie bijvoorbeeld niet opgehaald als je vrienden dit niet opvragen. Hierbij is het ook handig dat je in Zenly kunt zien hoeveel batterij je vrienden nog hebben.

Zenly voor iOS downloaden

Wil je Zenly eens proberen, dan kun je de app via onderstaande link gratis downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 32,3MB aan vrije opslagruimte en iOS 8.1 of hoger.

zenly - your world

Zenly

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu