Met Zenly weet je altijd waar je vrienden zijn
Wouter Nijsen
Zenly - Best Friends Only

Zenly - Best Friends Only

Gratis

Onze score

7,5

Zenly is een nieuwe app waarmee je altijd kunt checken waar je vrienden zijn. Handig als je je op een festival bevindt, of gewoon elkaars locatie wil delen.

Dit kun je met Zenly

Zenly lijkt in de basis erg op de Zoek mijn Vrienden-app van Apple. Je installeert de app, geeft ‘m toegang tot je locatie en nodigt vervolgens een aantal vrienden of familieleden uit om de applicatie te gebruiken. Vervolgens zie je je eigen locatie en die van anderen op een grote kaart, waarbij iedereen met een bolletje en foto worden aangegeven.

De app is vooral handig wanneer je samen met wat vrienden op een festival bent en wil kunnen checken waar ze precies zijn. Niet iedereen reageert immers gelijk op een berichtje. Handig is dat je je locatie ook voor bepaalde tijd kunt delen. Hiervoor stuur je vanuit Zenly een link, die de ander vervolgens in een browser kan openen.

Het is duidelijk te zien dat de ontwikkelaars veel tijd hebben gestoken in Zenly. De app werkt opvallend snel en kaarten worden lekker vlot ingeladen. Daarnaast kun je met een druk op de knop nieuwe vrienden uitnodigen en bepalen wat ze precies over jou kunnen zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ook belangrijk is dat Zenly geen accuvreter is. Ondanks dat de locatie van je iPhone wordt opgehaald om informatie te tonen, worden achter de schermen een aantal slimmigheidjes toegepast om het accuverbruik binnen de perken te houden. Zo wordt jouw locatie bijvoorbeeld niet opgehaald als je vrienden dit niet opvragen. Hierbij is het ook handig dat je in Zenly kunt zien hoeveel batterij je vrienden nog hebben.

Zenly voor iOS downloaden

Wil je Zenly eens proberen, dan kun je de app via onderstaande link gratis downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 32,3MB aan vrije opslagruimte en iOS 8.1 of hoger.

Zenly - Best Friends Only

Zenly

9,2 (795 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.