Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

Hoverboard-game Power Hover is Apples Gratis app van de week

28 juli 2016, 20:14
2 min leestijd
Hoverboard-game Power Hover is Apples Gratis app van de week
Power Hover

Power Hover

€ 3,99

Reviewscore

8

Apple heeft deze week de game Power Hover uitgeroepen tot de Gratis app van de week. De komende week kun je de game dus helemaal gratis downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Power Hover

Elke week maakt Apple een nieuwe ‘Gratis app van de week’ beschikbaar, om zo een specifieke app in het daglicht te zetten. Vaak gaat het hier om iPhone-games en deze week is dat ook weer het geval. Specifiek kun je de komende week de game Power Hover gratis downloaden. De game vertelt een verhaal over een wereld waar de stroom verdwenen is en jij die terug moet vinden. Hiervoor spring je op je hoverboard en volg je het spoor aan batterijen.

Power Hover

De game laat je de hoverboard simpel besturen. Je hoeft alleen maar op de linker- of rechterkant van het scherm te drukken om naar links of rechts te zweven. Is dat alles? Ja, maar dat betekent niet dat het je makkelijk gemaakt wordt. De wereld wordt steeds gevaarlijker waardoor allerlei obstakels moet ontwijken en ondertussen de batterijen probeert te verzamelen, maar gelukkig kun je de zwaartekracht vaak compleet negeren.

De game is prachtig om naar te kijken en de hoverboard zweeft moeiteloos door de landschappen en ingewikkelde banen. Aanvankelijk kan het lastig zijn om het hoofdpersonage door de nauwe doorgangen te manoeuvreren, maar je wordt er al snel handiger in. Vooral leuk zijn de stukjes waarin je achter de slechterik van de game aan moet. Je moet hierbij zijn gevaren ontwijken, terwijl je uiteraard wel de batterijen meepikt. De lekkere soundtrack maakt het plaatje helemaal af.

Pover Hower downloaden

Power Hover kun je komende week dus gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. Normaal kost de game 3,99 euro, maar de app vraagt nu enkel om 89,8MB vrije ruimte. Je hebt daarnaast minimaal iOS 7 nodig om de game te kunnen spelen.

Power Hover

Oddrok Oy

€ 3,99 via App Store

Power Hover
Power Hover
Power Hover
Power Hover
Power Hover
Power Hover
Power Hover
Power Hover
Power Hover
Power Hover
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu