Adobe Photoshop en andere foto-apps tijdelijk goedkoper
Wouter Nijsen

Adobe Photoshop Touch
Adobe Photoshop Touch 1,79

Apple biedt op een speciale pagina in de App Store een hoop foto- en video-apps aan voor een lagere prijs. Op de pagina worden enkele goed beoordeelde apps tijdelijk in de schijnwerpers gezet, waaronder het prestigieuze Adobe Photoshop Touch, de mobiele variant van het populaire fotobewerkingsprogramma.

adobe photoshop touchAdobe Photoshop Touch zakt sterk in prijs: van 4,49 naar 1,79 euro. Alle andere apps worden allemaal voor hetzelfde bedrag van 0,89 euro aangeboden. Daartoe behoren onder meer de populaire video-apps Spark Camera, Diptic Video en Horizon. Een mooi moment om enkele van deze apps in huis te halen.

Sommige prijsdalingen zijn enorm. Zo is Facetune, een app die selfies kan bewerken, normaal te koop voor 2,69 euro. Waterlogue, waarmee je waterverfschilderijen foto’s kunt maken, werd aanvankelijk ook voor die prijs in de App Store gezet. De meeste applicaties worden normaal voor 1,79 euro verkocht.

Photoshop de grote klapper

Adobe photoshop touchHet is niet bekend wat precies de aanleiding is voor de tijdelijke aanbieding. Apple heeft wel vaker speciale acties in de App Store. Zo worden bijvoorbeeld indiegames op de pagina Indiegame Uitgelicht om de zoveel tijd in de schijnwerpers gezet. De eerste game die extra aandacht kreeg in de online winkel was Device 6, een iOS-game die wij eerder een ‘uniek tekstueel avonturenspel’ noemden.

De grote klapper in de lijst van foto-en video-apps is toch het al eerder genoemde Adobe Photoshop Touch. Deze app is in feite Photoshop op de iPhone, met onwijs veel functies voor fotobewerking. Zo kun je met verschillende fotolagen werken, heb je de beschikking over vele bewerkingsopties en filters en over andere kenmerkende features van de originele Photoshop.

Bezoek nu de tijdelijke pagina

Wil je meer weten over de andere apps, neem dan zeker even een kijkje op de nieuwe pagina in de App Store.

Adobe Photoshop Touch for phone (AppStore Link) Adobe Photoshop Touch for phone
Ontwikkelaar: Adobe Systems, Inc.
Beoordeling: 4+
Prijs: € 4,99 Download

Spark Camera – capture, edit and share beautiful videos (AppStore Link) Spark Camera – capture, edit and share beautiful videos
Ontwikkelaar: IDEO LP
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Diptic Video (AppStore Link) Diptic Video
Ontwikkelaar: Peak Systems
Beoordeling: 4+
Prijs: € 2,29 Download

Facetune (AppStore Link) Facetune
Ontwikkelaar: Lightricks Ltd.
Beoordeling: 4+
Prijs: € 4,49 Download

Waterlogue (AppStore Link) Waterlogue
Ontwikkelaar: Tinrocket, LLC
Beoordeling: 4+
Prijs: € 4,49 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.