De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Adobe Photoshop en andere foto-apps tijdelijk goedkoper

Wouter Nijsen
12 april 2014, 19:30
1 min leestijd
Adobe Photoshop en andere foto-apps tijdelijk goedkoper

Apple biedt op een speciale pagina in de App Store een hoop foto- en video-apps aan voor een lagere prijs. Op de pagina worden enkele goed beoordeelde apps tijdelijk in de schijnwerpers gezet, waaronder het prestigieuze Adobe Photoshop Touch, de mobiele variant van het populaire fotobewerkingsprogramma.

Lees verder na de advertentie.

adobe photoshop touch

Adobe Photoshop Touch zakt sterk in prijs: van 4,49 naar 1,79 euro. Alle andere apps worden allemaal voor hetzelfde bedrag van 0,89 euro aangeboden. Daartoe behoren onder meer de populaire video-apps Spark Camera, Diptic Video en Horizon. Een mooi moment om enkele van deze apps in huis te halen.

Sommige prijsdalingen zijn enorm. Zo is Facetune, een app die selfies kan bewerken, normaal te koop voor 2,69 euro. Waterlogue, waarmee je waterverfschilderijen foto’s kunt maken, werd aanvankelijk ook voor die prijs in de App Store gezet. De meeste applicaties worden normaal voor 1,79 euro verkocht.

Photoshop de grote klapper

Adobe photoshop touch

Het is niet bekend wat precies de aanleiding is voor de tijdelijke aanbieding. Apple heeft wel vaker speciale acties in de App Store. Zo worden bijvoorbeeld indiegames op de pagina Indiegame Uitgelicht om de zoveel tijd in de schijnwerpers gezet. De eerste game die extra aandacht kreeg in de online winkel was Device 6, een iOS-game die wij eerder een ‘uniek tekstueel avonturenspel’ noemden.

De grote klapper in de lijst van foto-en video-apps is toch het al eerder genoemde Adobe Photoshop Touch. Deze app is in feite Photoshop op de iPhone, met onwijs veel functies voor fotobewerking. Zo kun je met verschillende fotolagen werken, heb je de beschikking over vele bewerkingsopties en filters en over andere kenmerkende features van de originele Photoshop.

Bezoek nu de tijdelijke pagina

Wil je meer weten over de andere apps, neem dan zeker even een kijkje op de nieuwe pagina in de App Store.Diptic Video

Peak Systems

€ 2,29 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Facetune Basic

Lightricks Ltd.

€ 3,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Waterlogue

Tinrocket, LLC

€ 4,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu